Image
Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 10:59 Αθλητικά

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους – αθλητές συνεχίζεται το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης»

 Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 41 ομάδων και 630 αθλητών συνεχίζεται στα Κλειστά Γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού και «Μελίνα Μερκούρη», το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης» το οποίο διοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου.  

Το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου, είναι από τα μεγαλύτερα εργασιακά Τουρνουά που διοργανώνονται από Ο.Τ.Α. στη χώρα μας και παραδοσιακά συμμετέχουν εκατοντάδες εργαζόμενοι-αθλητές.
Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα συναγωνιστούν στους προγραμματισμένους αγώνες. Το Τουρνουά θα διακοπεί 30 Ιουνίου και θα επανεκκινήσει το Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι το Τουρνουά μετονομάστηκε σε «Τουρνουά Εργαζομένων Καλαθοσφαίρισης Δήμου Ηρακλείου - Νίκος Τούλης», ως ελάχιστος φόρος τιμής στην εμβληματική μορφή του Κρητικού μπάσκετ, έναν άνθρωπο ο οποίος υπηρέτησε το μπάσκετ με αγάπη και πάθος από τα παιδικά του χρόνια ως αθλητής και ως προπονητής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τούλης, ήταν ο ιδρυτής και θεμελιωτής της επιτυχημένης αυτής διοργάνωσης τα τελευταία χρόνια ως στέλεχος του Δήμου Ηρακλείου.



Post
Αθλητικά Σάββατο 25.07.2026

Σήμερα το πρώτο φιλικό του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ στο Roosendaal, πριν το πρώτο φιλικό της ομάδας μας με αντίπαλο τηνGo Ahead Eagles (25/7, 17:00 ώρα Ελλάδας, LIVE YouTube Channel ΠΑΕ ΟΦΗ). Το πρ

Post
Αθλητικά Τρίτη 21.07.2026

Η αποστολή του ΟΦΗ για την προετοιμασία στην Ολλανδία

Ο ΟΦΗ βρίσκεται ήδηστην Ολλανδία, όπου θα παραμείνει απόσήμερα21 Ιουλίου ως τις 5 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2026-27. Στην αποστολή, η οποία αποτελεί

Post
Αθλητικά Δευτέρα 20.07.2026

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2026 η Ισπανία: Λύγισε την Αργεντινή 1-0 στην παράταση!

Το «χρυσό» γκολ και η κόκκινη που έκρινε τον τίτλοΗ αποβολή: Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (90'), ο Έντσο Φερνάντες αντίκρισε την κόκκινη κάρτα , αφήνοντας την Αργεντινή με 10 παίκτες