Image
Τρίτη 17 Ιουνίου 2025 13:38 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ρεθύμνης

Ξεκινούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER της Π.Ε Ρεθύμνου

Το ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ είναι η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) που θα υλοποιήσει το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της περιόδου 2023-2027 για το σύνολο της Π.Ε. Ρεθύμνου (εκτός της Πόλης) στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του ΣΣ ΚΑΠ.

Για την έγκαιρη ενημέρωση της φορέων και της τοπικής κοινωνίας η ΟΤΔ διοργανώνει σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Στις 18 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση που αφορά αποκλειστικά τους ΟΤΑ της περιοχής παρέμβασης.

Στην εκδήλωση θα συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο των παρεμβάσεων που αφορούν τους ΟΤΑ με σκοπό την προετοιμασία τους για την υποβολή προτάσεων όταν δημοσιοποιηθεί η σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται ενημερωτικές εκδηλώσεις και για τους ιδιώτες επενδυτές καθώς και για τους συλλογικούς φορείς.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Με τεράστια επιτυχία η 5η Ολυμπιάδα στο Ηράκλειο: Από τον θρίαμβο του Ηρακλείου στη νέα εποχή των Χανίων (pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό γήπεδο «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου η 5η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Κρήτης στον παγκόσμιο χάρτη της τεχνολογίας και της κ

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Στη ΜΕΘ παραμένει ο Γιώργος Μυλωνάκης μετά από εγκεφαλικό – Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Διασωληνωμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό και επιτυχημένη επέμβαση για αν

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 17.04.2026

Πτώση οχήματος στη θάλασσα στον Πειραιά

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Τζελέπη, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θάλασσα, στην περιοχή του επιβατικού σταθμού «ΑΛΚΙΜΟΣ» του λιμένα Πειραιά. Στο