Image
Τρίτη 17 Ιουνίου 2025 13:38 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ρεθύμνης

Ξεκινούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για το νέο πρόγραμμα CLLD/LEADER της Π.Ε Ρεθύμνου

Το ΑΚΟΜΜ-ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ ΟΤΑ είναι η Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ) που θα υλοποιήσει το Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER της περιόδου 2023-2027 για το σύνολο της Π.Ε. Ρεθύμνου (εκτός της Πόλης) στο πλαίσιο της παρέμβασης Π3-77-4.1 «Στήριξη για τοπική ανάπτυξη μέσω του LEADER (ΤΑΠΤοΚ - Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του ΣΣ ΚΑΠ.

Για την έγκαιρη ενημέρωση της φορέων και της τοπικής κοινωνίας η ΟΤΔ διοργανώνει σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Στις 18 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Ρεθύμνου, θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση που αφορά αποκλειστικά τους ΟΤΑ της περιοχής παρέμβασης.

Στην εκδήλωση θα συζητηθεί αναλυτικά το περιεχόμενο των παρεμβάσεων που αφορούν τους ΟΤΑ με σκοπό την προετοιμασία τους για την υποβολή προτάσεων όταν δημοσιοποιηθεί η σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται ενημερωτικές εκδηλώσεις και για τους ιδιώτες επενδυτές καθώς και για τους συλλογικούς φορείς.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 29.12.2025

Σε τροχιά υλοποίησης η ανακαίνιση του Γηπέδου Μελισσίων «Κ. Τσιμπρικίδη»:32

Σε φάση υλοποίησης εισέρχεται ένα σημαντικό έργο αθλητικών υποδομών στον Δήμο Πεντέλης, με την ανακαίνιση του Γηπέδου Μελισσίων «Κ. Τσιμπρικίδη», που αναμένεται να αναβαθμίσει ουσιαστικά

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 29.12.2025

Νίκος Χαρδαλιάς: «Η Αττική φωτίζεται απ’ άκρη σ’ άκρη - Η αλλαγή του χρόνου είναι πάντα μια στιγμή ελπίδας και αυτή τη στιγμή θα τη ζήσουμε μαζί!»

Αν έχετε κάνει ήδη κάποια σχέδια για την Πρωτοχρονιά, μάλλον ήρθε η ώρα να τα αναθεωρήσετε! Και αυτό, γιατί η Περιφέρεια Αττικής έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία και γι

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 29.12.2025

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Εκπνέει η προθεσμία την Τετάρτη – Ποιοι κινδυνεύουν με πρόστιμα έως 100%

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2026, καθώς περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων καλούνται να τακτοποιήσουν την υποχρέωσή τους έως και την Τετάρτη 3