Image
Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025 13:19 Παράδοση

Η ανατρεπτική κωμωδία «Αυτός μας έλειπε...» την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο ΠΠΙΕΔ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Πολιτισμού - Παιδείας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, προσκαλώντας το κοινό σε ξεχωριστές θεατρικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Την Παρασκευή 25 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Υπαίθριο Θέατρο του ΠΠΙΕΔ (Λεωφόρος Δεκελείας 152 & Ατταλείας), παρουσιάζεται η ανατρεπτική κωμωδία «Αυτός μας έλειπε...» του Κωνσταντίνου Κυριακού, σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία του Γιώργου Ματαράγκα.

Η παράσταση υπόσχεται άφθονο γέλιο, έντονο ρυθμό και ευρηματικές καταστάσεις, με πρωταγωνιστές ένα εκλεκτό καστ αγαπημένων ηθοποιών: Πέτρο Ξεκούκη, Γιώργο Ματαράγκα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Καρατζοπούλου, Μέλανι Μαρχάινε και Περικλή Αλμπάνη.

Πρόκειται για μια απολαυστική θεατρική εμπειρία, ιδανική για θεατές κάθε ηλικίας, που συνδυάζει το καλοκαιρινό αεράκι με το γνήσιο ελληνικό χιούμορ.

Post
Παράδοση Παρασκευή 25.07.2025

Η ανατρεπτική κωμωδία «Αυτός μας έλειπε...» την Παρασκευή 25 Ιουλίου στο ΠΠΙΕΔ

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Πολιτισμού - Παιδείας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές πολιτιστικές τους εκδηλώσεις, προσκαλώντας το κοινό σε ξεχωριστές θεατρικές βραδιές κάτω από

Post
Παράδοση Πέμπτη 24.07.2025

Κατάμεστο το Cine Άλσος στην προβολή της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουλίου η προβολή της δραματικής ιστορικής ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο θερινό κινηματογράφο Cine Άλσος, στο πλαίσιο τ

Post
Παράδοση Τρίτη 22.07.2025

Θυρανοίξια παρεκκλησίου Αγίας Παρασκευής στην Τέρπυλλο

Ένα νέο παρεκκλήσι, αφιερωμένο στην χάρη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Παρασκευής, δεσπόζει δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα της Τερπύλλου. Τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου πραγματοποιήθηκαν με θρησκε