Image
Τρίτη 20 Μαΐου 2025 08:54 Πολιτική

Συλλυπητήριο μήνυμα της τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μαρίνας Κοντοτόλη, για την απώλεια του Νίκου Γαλανού

Έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Γαλανός και μαζί του ένα κομμάτι από τη γοητεία, την ευγένεια και την αλήθεια της ελληνικής τέχνης. Για δεκαετίες, με τη διακριτική του παρουσία και τη σπάνια αρχοντιά του, άγγιξε τις καρδιές μας μέσα από την τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο. Με σεβασμό, ποιότητα και ψυχή, υπηρέτησε κάθε του ρόλο με ήθος και συνέπεια.

Ο Νίκος Γαλανός ήταν ο ηθοποιός που γνώριζες πως ό,τι κι αν παίξει, θα το κάνει με αλήθεια. Κουβαλούσε πάνω του μια ηρεμία και μια εσωτερικότητα που σπανίζουν. Σε κάθε του εμφάνιση, έδινε κάτι από τον εαυτό του — κι αυτό τον έκανε μοναδικό και βαθιά αγαπητό στο κοινό.

Η σκέψη μας είναι στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον έζησαν από κοντά. Μαζί τους πενθούμε κι εμείς, όλοι όσοι μεγαλώσαμε με τις ερμηνείες του και τον αισθανόμασταν σαν δικό μας άνθρωπο.

Καλό σου ταξίδι, Νίκο. Θα σε θυμόμαστε πάντα με ένα χαμόγελο και με βαθιά ευγνωμοσύνη.

Post
Πολιτική Δευτέρα 09.03.2026

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με την Πρέσβη της Αυστραλίας στη χώρα μας

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Αυστραλίας στη χώρα μας κ. Alison Joy DUNCAN. «Η συνάντησή μας κυρία Πρέσβη», τόνισε ο Πρό

Post
Πολιτική Κυριακή 08.03.2026

Πρόκληση από την Άγκυρα: Στέλνει 6 μαχητικά F-16 στα Κατεχόμενα ανήμερα της επίσκεψης Μητσοτάκη - Μακρόν στην Κύπρο

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και κλιμάκωσης προχωρά η Τουρκία, ανακοινώνοντας την αποστολή έξι μαχητικών αεροσκαφών F-16 στα κατεχόμενα το πρωί της Δευτέρας (09/03), την ώρα που στη Λευκωσία θα βρ

Post
Πολιτική Κυριακή 08.03.2026

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρόνια πολλά στις γυναίκες και όχι μόνο. Γιατί η υπόθεσή τους μάς αφορά όλους!»

Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του Πρωθυπουργού: «Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γίνεται, κάθε χρόνο, σημείο συνάντησης των κατακτήσεών μας με τον στόχο να μετατραπεί η ισότητα σε καθημερινό βίωμα.