Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 14:18 Κρητική διατροφή Τυροπιτάκια κουρού με γιαούρτι Υλικά 1 γιαούρτι 1 φλ. τσαγιού σπορέλαιο 250 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 μπέικιν πάουντερ 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 γρ. φέτα 2 κ. σ. γιαούρτι Λίγο πιπέρι Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βήμα 2 Σε ένα μπολ τοποθετήστε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σπορέλαιο και ανακατέψτε καλά. Βήμα 3 Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατέψτε. Βήμα 4 Προσθέστε το μείγμα με το αλεύρι σε εκείνο με το βούτυρο σταδιακά μέχρι να αποκτήσετε μία μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Βήμα 5 Ανοίξτε μικρά στρόγγυλα πιτάκια, γεμίστε με ένα κουταλάκι και κλείστε σε μισοφέγγαρο. Βήμα 6 Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.newsbeast.gr