Image
Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 20:55 Αθλητικά

Φιέστα ανόδου στην Καλαμάτα: Στις εξέδρες ο Αντώνης Σαμαράς για τη «Μαύρη Θύελλα»

Με έντονο πολιτικό χρώμα και κλίμα συγκίνησης ολοκληρώθηκε η ιστορική ημέρα για την Καλαμάτα F.C., με την παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων στην απονομή του τροπαίου.
Η Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των Μεσσήνιων φιλάθλων, όχι μόνο για την επιστροφή στη Stoiximan Super League, αλλά και για τη συγκέντρωση προσωπικοτήτων στις εξέδρες του γηπέδου. Ανάμεσά τους, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος γιόρτασε την άνοδο της αγαπημένης του ομάδας.
Με το ασπρόμαυρο κασκόλ στην εξέδρα
Ο κ. Σαμαράς, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιώργου Πρασσά, εμφανίστηκε με το κασκόλ της «Μαύρης Θύελλας», συνομιλώντας σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τους φιλάθλους. Η παρουσία του νυν ανεξάρτητου βουλευτή έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο στη φιέστα, υπογραμμίζοντας τους στενούς δεσμούς του με την πόλη.
Πολιτικά στιγμιότυπα και «αγκαλιές» στα επίσημα
Το ενδιαφέρον τράβηξαν και οι συναντήσεις στα επίσημα του γηπέδου:
Σαμαράς - Χαρίτσης: Ο Αντώνης Σαμαράς αντάλλαξε έναν σύντομο χαιρετισμό και μια αγκαλιά με τον Αλέξη Χαρίτση, σε μια στιγμή πολιτικού πολιτισμού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.
Παρουσία Αρχών: Το «παρών» έδωσε επίσης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, επικυρώνοντας τη σημασία της επιτυχίας για ολόκληρη την περιφέρεια.
Η απονομή του τροπαίου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Β' σήμανε το τέλος μιας αναμονής 26 ετών, με την πολιτική ηγεσία του τόπου να τιμά την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης Πρασσά.

Post
Αθλητικά Τρίτη 28.04.2026

«Κάηκε» το Ηράκλειο για τον Κυπελλούχο ΟΦΗ: Ιστορική μέρα και αποθέωση στους δρόμους της πόλης (vids & pics)

Μια ανεπανάληπτη γιορτή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των Κρητικών. Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το κέντρο του Ηρακλείου, μετατρέποντας τη φιέστα του ΟΦΗ σε ένα ξέφρενο λαϊκό πανηγύρι 39 χρόνια μετά

Post
Αθλητικά Δευτέρα 27.04.2026

Συνάντηση του Σταύρου Αρναουτάκη με τον αθλητή υπεραποστάσεων Θεοχάρη Αθητάκη

Τον αθλητή υπεραποστάσεωνΘεοχάρη Αθητάκηυποδέχθηκε σήμερα στο κτίριο της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης ΚρήτηςΣταύρος Αρναουτάκης, με αφορμή την ολοκλήρωση τηςιστορικής διαδρομής 153 χιλιομέτρωνπου πραγ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 27.04.2026

"Πέφτουν τα τείχη" για τους Κυπελλούχους- Απόψε η φιέστα του ΟΦΗ στο κέντρο του Ηρακλείου

Σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Είναι μέρα γιορτής για όλη την Κρήτη! Οι θριαμβευτές του Βόλου επέστρεψαν στο νησί και το Ηράκλειο βγαίνει στους δρόμους για να αποθεώσει τους Κυπελλούχους Ελλάδ