Image
Παρασκευή 25 Απριλίου 2025 11:41 Βλέπω/Ακούω

Και με ηλεκτρονικά ραντεβού η εξυπηρέτηση των πολιτών από την Περιφέρεια Κρήτης

Η εφαρμογή των ηλεκτρονικών ραντεβού που τέθηκε σε πλήρη λειτουργία, αποτελεί μέρος του συνολικού σχεδιασμού για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Περιφέρειας Κρήτης, με κύριο στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Πολίτες.

Ειδικότερα, τα ηλεκτρονικά ραντεβού εντάσσονται στην πολιτική για την ψηφιοποίηση του συνόλου των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς έρχονται να καλύψουν τυχόν διευκρινίσεις και παραλαβές εγγράφων/ερωτήσεων/επιβεβαιώσεων που δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν ψηφιακά.

Επιπρόσθετα, η υπηρεσία των ηλεκτρονικών ραντεβού θα συμβάλλει, αφενός στην αύξηση της παραγωγικότητας των στελεχών, λόγω του καλύτερου προγραμματισμού του χρόνου τους, αφετέρου θα ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία των πολιτών, βελτιώνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο της εξυπηρέτησής τους.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης https://www.crete.gov.gr/ στο μενού Ηλεκτρονικά ραντεβού και μέσω κινητών συσκευών και της mobile εφαρμογής myCrete στο μενού Ψηφιακές Υπηρεσίες Πολιτών.

Ο πολίτης έχει τη δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού, είτε για επίσκεψη στην Υπηρεσία δια ζώσης, είτε προκειμένου να ολοκληρώσει το αίτημά του, μέσω τηλεδιάσκεψης εφόσον είναι εφικτό.

Κατά την έναρξη εφαρμογής αυτής της λειτουργίας, η υπηρεσία θα είναι υβριδική, καθώς οι πολίτες θα εξυπηρετούνται και με τους δύο τρόπους, προκειμένου να μην προκληθεί κάποια δυσλειτουργία.

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 07.07.2025

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Κυριακή, Κυριακίτσα, Κική, Κίκα, Κικίτσα, Κίτσα, Κορίνα, Ντομένικα, Σάντυ, Κούλα και Οδυσσέας Αγία Κυριακή η Μεγαλομάρτυς Η Αγία Κυριακή ήταν κόρη του Δωροθέ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 07.07.2025

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Δευτέρα 7/7/25

Υψηλές θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν: α) στην ηπειρωτική Ελλάδα τους 39 με 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου. β) σ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 06.07.2025

Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος: Σύλληψη μέλους σπείρας με 18,9 κιλά κάνναβη

Συνελήφθη μέλος διεθνούς σπείρας στο Ελ. Βενιζέλος με περίπου 19 κιλά ακατέργαστη κάνναβη. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβα