Image
Σάββατο 12 Απριλίου 2025 16:37 Αθλητικά

Στο Παγκρήτιο στάδιο η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας σπριντ

Το Ηράκλειο και τις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου επέλεξε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας σπριντ Κώστας Βογιατζάκης για την προετοιμασία των αθλητών, με στόχο τη δυναμική παρουσία τους στους αγώνες της θερινής περιόδου.
Ο Αντιδήμαρχος Άθλησης& Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης υποδέχτηκε τα μέλη της αποστολής στο Παγκρήτιο, συνομίλησε μαζί τους, ενώ τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα ευχαριστώντας τους για την επιλογή του Ηρακλείου ως μέρος της προετοιμασίας τους. Οι Έλληνες διεθνείς έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παραμονή της ομάδας στο Ηράκλειο και εξήραν την αρτιότητα των εγκαταστάσεων του Παγκρητίου και αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η προετοιμασία τους γίνεται σε καλύτερες συνθήκες συγκριτικά με την προετοιμασία που έκαναν στην Τενερίφη.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας σε δήλωσή του τόνισε ότι βασικός στόχος είναι οι αγώνες του ανοιχτού στίβου στα 100 και 200 μέτρα και η σκυταλοδρομία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. Στην ομάδα των αθλητών που προπονούνται στο Παγκρήτιο Στάδιο για ένα δεκαήμερο μετέχουν μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής μας στα 100 μέτρα Βασίλης Μυριανθόπουλος, ο Πέτρος Παπαγιάννης, που θα διεκδικήσει διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων τόσο στα 400 μέτρα όσο και στα 400 εμπόδια. Με τον Κώστα Βογιατζάκη γυμνάζεται και η Κύπρια πρωταθλήτρια Ολίβια Φωτοπούλου, που το καλοκαίρι μετείχε τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Post
Αθλητικά Κυριακή 23.11.2025

Στ. Αρναουτάκης: Με 2 εκ. ευρώ χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης το νέο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο

Την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης με το ποσό των 2 εκ. ευρώ για το νέο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με μια μελέτη η οποία διαθέτει τα τεύχη δημοπράτησης για να μπορέσει να ξεκινήσει το έργο

Post
Αθλητικά Σάββατο 22.11.2025

Μύκονος – Παναθηναϊκός 65-78: Το τριφύλλι ανέβασε στροφές στο β’ μέρος και έφυγε με το διπλό

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε με νίκη από το νησί, επικρατώντας της Μυκόνου Betsson με 78-65 για την 8η αγωνιστική της Greek Basketball League. Παρότι οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν με δεκάδα κ

Post
Αθλητικά Παρασκευή 21.11.2025

Με την υποστήριξη του ΕΟΤ το 8ο Olympic Day Run Greece 2025 στη Θεσσαλονίκη

Για όγδοη χρονιά πραγματοποιείται μεθαύριο Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2025 στη Θεσσαλονίκη το Olympic Day Run Greece 2025, η μοναδική επίσημη ολυμπιακή διοργάνωση δρόμου στη χώρα. Ο αγώνας διοργανώνεται