Image
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 16:22 Βλέπω/Ακούω

Μνημόνιο συνεργασίας ΔΥΠΑ - Δήμου Κορινθίων για την ανέγερση νηπιαγωγείου και βρεφονηπιακού σταθμού

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχώρησαν σήμερα, Πέμπτη (20/3) ο Διοικητής της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης και ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρίστου Δήμα.

Σκοπός του μνημονίου είναι η συνεργασία των φορέων με στόχο την ανέγερση Ειδικού Νηπιαγωγείου του Δήμου και Ειδικού Βρεφονηπιακού Σταθμού της ΔΥΠΑ σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 1,14 στρεμμάτων της ΔΥΠΑ (Ο.Τ. 384 και 386), στην περιοχή «Κεραμιδάκι» στον οικισμό εργατικών κατοικιών «ΚΟΡΙΝΘΟΣ Ι», προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των κατοίκων της περιοχής κατόπιν τροποποίησης του ρυμοτομικού σχεδίου.

Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς των παιδιών να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας, εμπιστευόμενοι τα παιδιά τους σε μονάδες ασφαλείς, σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες, οι οποίες θα προσφέρουν ταυτόχρονα στα παιδιά τη δυνατότητα να πετύχουν τη μέγιστη δυνητική γνωστική ανάπτυξή τους και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας, αγωγής και διαπαιδαγώγησης.

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 10.06.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 10/6/26

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.06.2026

Αναπροσαρμογή τιμολογιακής πολιτικής Δ.Ε.Υ.Α. Ηρακλείου (vid)

Θωρακίζεται περαιτέρω θέτοντας ισχυρές βάσεις για την επόμενη πενταετία η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ), μέσα από την αναπροσαρμογή του τιμολογίου ύδρευσης και αποχέτευσης

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.06.2026

O Δήμος Κηφισιάς, η «ΠΥΡΝΑ» και η Πρεσβεία της Νορβηγίας σας προσκαλούν στις 21/6 στην «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής στην Κηφισιά»

Μια ξεχωριστή συναυλία συνδιοργανώνουν στις 21 Ιουνίου 2026, στις 19.00, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής», ο Δήμος Κηφισιάς, η Πρεσβεία της Νορβηγίας στην Αθήνα και η αστική πολιτιστική