Image
Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025 10:11 Βλέπω/Ακούω

Δήμος Αλίμου: «ΥΨΗΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ»: ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Την επιτυχημένη ανατρεπτική κωμωδία της Βίλης Σωτηροπούλου «ΥΨΗΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ» παρουσιάζει ο Δήμος Αλίμου την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025, στις 8.30 μ.μ. στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» (Υψηλάντου & Θησείου). Το έργο φέρνει στο προσκήνιο το τέλμα των έμφυλων σχέσεων μέσα στο σύγχρονο πατριαρχικό πλαίσιο με βαθιά ανθρωπιά, ευαισθησία και χιούμορ, θίγοντας σοβαρά θέματα που αφορούν τις «έγγαμες σχέσεις».
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Η Κική και ο Μιχάλης, ένα μεσήλικο ζευγάρι, αποφασίζουν να γιορτάσουν τα 20 χρόνια γάμου τους σε ένα γκουρμέ εστιατόριο με υψηλή μαγειρική και ιδιαίτερο πρόγραμμα ψυχαγωγίας. Εκεί, ο κομπέρ-ταχυδακτυλουργός και η ατραξιόν του μαγαζιού προσπαθούν να συναρπάσουν το κοινό με μαγικά κι επικίνδυνα ταχυδακτυλουργικά, αλλά εκείνη τη βραδιά τα πράγματα δεν πάνε όπως είχαν σχεδιαστεί, ούτε για τα μαγικά κόλπα ούτε για το ζευγάρι.
Το μόνο κόλπο που εξελίσσεται επικίνδυνα είναι η σχέση του ζευγαριού. Το αν η σχέση επιβιώσει ή αν οι σύζυγοι θα φύγουν από ξεχωριστές εξόδους, οδεύοντας προς ψυχαναλυτές και δικηγόρους, είναι αβέβαιο και τον τελευταίο λόγο έχει... το κοινό!

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 22.10.2026

Το Ευρωπαικό Πρόγραμμα RAINS φιλοξένησε στη Λέσβο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου φιλοξένησε στη Λέσβο την 4η Γενική Συνέλευση του ευρωπαϊκού έργου RAINS, με τη συμμετοχή εταίρων από χώρες της Ευρωπαϊκής

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 20.10.2026

Οι άνθρωποι πίσω από τα έργα στο επίκεντρο της εκδήλωσης LEADER Talks στις Αρχάνες (pics)

Η εμπειρία της τοπικής ανάπτυξης μέσω των προγραμμάτων LEADER και η συνέχιση της φιλοσοφίας LEADER στα τοπικά αναπτυξιακά την επόμενη προγραμματική περίοδο Πίσω από κάθε επένδυση βρίσκονται άνθρωπο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 20.10.2026

Στάση εργασίας στο Δημόσιο αύριο από τις 11:00 προκηρύσσει η ΑΔΕΔΥ

Σε στάση εργασίας αύριο, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026, από τις 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας, προχωρά η ΑΔΕΔΥ, καλώντας τους εργαζόμενους σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας να συμμετάσχουν στην κιν