Image
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025 19:56 Πολιτική

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου, είδαμε να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο.

Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή - για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου - ρυθμό να είναι πιο εγκρατής. Άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Η αμετροέπεια του κ. Φάμελλου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι χαρακτηρίζει απονομιμοποιημένο τον Πρωθυπουργό που μετά από 5 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις και 6 χρόνια διακυβέρνησης συνεχίζει να προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, που εδώ και καιρό δεν είναι το κόμμα του κ. Φάμελλου.

ΥΓ: Το να μιλάει για Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους καταδικασμένους υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο και με το παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης για το οποίο έχει καταγγελθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του, παραμένει πάντα το πιο σύντομο ανέκδοτο!


Post
Πολιτική Δευτέρα 13.04.2026

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μάγιαρ: «Μεγάλη βραδιά για την Ουγγαρία και την Ευρώπη»

Την εντυπωσιακή εκλογική νίκη του Πέτερ Μάγιαρ χαιρέτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας το αποτέλεσμα ως ορόσημο όχι μόνο για την Ουγγαρία αλλά και για ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια. Με α

Post
Πολιτική Σάββατο 11.04.2026

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ανάσταση και το Πάσχα

Η Ανάσταση δηλώνει ότι το φως κερδίζει πάντα το σκοτάδι. Ενώ το Πάσχα Ελλήνων αποτελεί ένα διαχρονικό βίωμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Μία ημέρα ξεχωριστή, που μας υπενθυμίζει ότι μπορούμε να υπερβούμε

Post
Πολιτική Σάββατο 11.04.2026

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ν. Δένδια στην έδρα της ΑΣΔΙΘ στην Ξάνθη

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, επισκέφθηκε σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2026, την έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης (ΑΣΔΙΘ) «ΘΡΑΚΗ» στην Ξάνθη, όπου τον υποδ