Image
Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2025 19:56 Πολιτική

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν, διαβάζοντας τη δήλωση του κ. Φάμελλου, είδαμε να χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό απονομιμοποιημένο.

Θα περιμέναμε ο πρόεδρος του κόμματος που η εκλογική του επιρροή και ο αριθμός των βουλευτών του μειώνεται από χρόνο σε χρόνο με πρωτοφανή - για τα δεδομένα της πολιτικής ιστορίας του τόπου - ρυθμό να είναι πιο εγκρατής. Άλλωστε, το γεγονός ότι εδώ και τόσο καιρό προαναγγέλλει την πρόταση δυσπιστίας και δεν μπορεί να την καταθέσει, είναι αποτέλεσμα της συνεχούς απομείωσης του μεγέθους της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του.

Η αμετροέπεια του κ. Φάμελλου φαίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς ότι χαρακτηρίζει απονομιμοποιημένο τον Πρωθυπουργό που μετά από 5 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις και 6 χρόνια διακυβέρνησης συνεχίζει να προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διψήφια διαφορά από τον δεύτερο, που εδώ και καιρό δεν είναι το κόμμα του κ. Φάμελλου.

ΥΓ: Το να μιλάει για Δικαιοσύνη ο κ. Φάμελλος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους καταδικασμένους υπουργούς από το Ειδικό Δικαστήριο και με το παρα-υπουργείο Δικαιοσύνης για το οποίο έχει καταγγελθεί από τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του, παραμένει πάντα το πιο σύντομο ανέκδοτο!


Post
Πολιτική Σάββατο 17.10.2026

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη στο Παλιό Ψυγείο στο λιμάνι Ηρακλείου

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και Βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ, επισκέφθηκε τον χώρο του Παλιού Ψυγείου στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου για ακόμ

Post
Πολιτική Σάββατο 17.10.2026

Γιατί δεν εκτελούνται άμεσα οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις καταβολής αναδρομικών συνταξιούχων από τον eΕΦΚΑ;

Τις καθυστερήσεις τουeΕΦΚΑ στην καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους που έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις αναδεικνύει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτο

Post
Πολιτική Παρασκευή 16.10.2026

Β. Κικίλιας από το Τόκιο: «Ελλάδα και Ιαπωνία διαθέτουν το 32% του παγκόσμιου στόλου και μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις στην παγκόσμια ναυτιλία»

Στη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας και Ιαπωνίας για τη διαμόρφωση των εξελίξεων στην παγκόσμια ναυτιλία, τη διασφάλιση του ελεύθερου εμπορίου και την προστασία των οικονομιών και των κοινωνιών από τι