Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 12:59 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Μίμη Δομάζο: Υπήρξε “ο μόνος στρατηγός που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός”

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε «ο μόνος ”στρατηγός” που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός, οι Έλληνες φίλαθλοι» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
 
«Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει από σήμερα στο πάνθεου των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στον παντοτινό σύλλογό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο Μίμης Δομάζος πέθανε σήμερα, Παρασκευή (24/1) στα 83 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ξαφνική αδιαθεσία ενώ περπατούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, οδήγησε στην κατάρρευση του Μίμη Δομάζου έξω από διαγνωστικό κέντρο.

 
 

Post
Πολιτική Δευτέρα 26.10.2026

Αύριο στο Ηράκλειο η εκδήλωση γνωριμίας των μελών της ΕΛ.Α.Σ

Το συντονιστικό Ηρακλείου της ΕΛ.Α.Σ διοργανώνει αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου στο Πολύκεντρο Ηρακλείου εκδήλωση γνωριμίας των μελών της. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:Η ΕΛ.Α.Σ Ηρακλείου καλεί στην πρώτη γνω

Post
Πολιτική Κυριακή 25.10.2026

Κώστας Καραμανλής: «Σφάλλουν όσοι μιλούν για ήρεμα νερά – Ολοκληρωμένος ο τουρκικός σχεδιασμός στο Αιγαίο»

Σε αυστηρό μήνυμα αποτροπής και απόρριψη της στρατηγικής των συμβιβασμών προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στο Πολεμικό Μουσείο σε εκδήλωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Σ

Post
Πολιτική Κυριακή 25.10.2026

Η καθιερωμένη ανάρτηση του πρωθυπουργού

Ξεκινώ με μια εξέλιξη ιστορικής σημασίας: τη συμφωνία μεταξύ της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά και της Αιγύπτου, η οποία δίνει ασφαλή νομική βάση στη διαχρονία ενός ζωντανού ορθόδοξου προσκυν