Image
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2025 12:59 Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης για Μίμη Δομάζο: Υπήρξε “ο μόνος στρατηγός που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός”

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μίμη Δομάζου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Μίμης Δομάζος υπήρξε «ο μόνος ”στρατηγός” που τα γαλόνια τα απένειμε ο ίδιος ο λαός, οι Έλληνες φίλαθλοι» έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
 
«Ο Μίμης Δομάζος δεν είναι πια μαζί μας. Ο θρυλικός αρχηγός του Παναθηναϊκού που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, ανήκει από σήμερα στο πάνθεου των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους οικείους του και στον παντοτινό σύλλογό του», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο Μίμης Δομάζος πέθανε σήμερα, Παρασκευή (24/1) στα 83 του χρόνια, βυθίζοντας στο πένθος τον Παναθηναϊκό, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μία ξαφνική αδιαθεσία ενώ περπατούσε στην περιοχή του Χαλανδρίου Αττικής, οδήγησε στην κατάρρευση του Μίμη Δομάζου έξω από διαγνωστικό κέντρο.

 
 

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Νίκος Ταχιάος: «Η Θράκη χρειάζεται μια ενιαία αναπτυξιακή στρατηγική»

Τη στρατηγική σημασία της Θράκης για την ανάπτυξη της χώρας, καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των απαλλαγών διοδίων στην Εγνατία Οδό, ανέπτυξε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Χρίστος Δήμας: «Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη κατασκευής των τριών ανισόπεδων κόμβων στον Σκαραμαγκά»

Τη στρατηγική σημασία του έργου για την κατασκευή τριών ανισόπεδων κόμβων στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά και την ολοκλήρωση της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω ανέδειξε ο Υπουργός Υποδομώ

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Χ. Μαμουλάκης: Παλάτια σε ξένη άμμο κόστους 6.000.000 ευρώ!

Τη σπατάλη περίπου 6.000.000 ευρώ για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Καρτερό το 2023, εγκαταστάσεις που ρημάζουν, ενώ διεκδικούνται από ιδιώτες έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανα