Image
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 17:05 Βλέπω/Ακούω

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” της σπουδαίας τραγουδίστριας (vid)

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία της Κάιτης Γκρέυ, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης για να τιμήσει τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών. Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες της και θαυμαστές της, που την αγαπούσαν για τα εκατοντάδες τραγούδια της, την αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.
 
Στην τελετή παρευρέθηκαν, εκτός από τον γιο της τραγουδίστριας και την Αγγελική Ηλιάδη, μέλη της οικογένειάς της, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες του μουσικού κόσμου, όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλίγοπούλου, Δημήτρης Παπάζογλου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Κώστας Πρέκας.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:
 
«Μια τεράστια τραγουδίστρια, μεγάλη δασκάλα για εμάς τις λαϊκές τραγουδίστριες. Υπήρξε ένας θρύλος, μια μεγάλη κολώνα για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι» είπε για την Καίτη Γκρέυ η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία βρέθηκε στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Ο γιος της Κάιτη Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, βρέθηκε από νωρίς δίπλα στη σορό της μητέρας του, χαιρετώντας τον κόσμο που προσερχόταν για να υποβάλλει τα σέβη του.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

39ο Συνέδριο ΓΣΕΕ: Σαρωτική νίκη της ΠΑΣΚΕ – Ενίσχυσε τις δυνάμεις της η ΔΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για τη νέα διοίκηση της Συνομοσπονδίας. Πρώτη δύναμη η Δημοκρατική Συνδικαλιστική Συνεργασία – Τι δήλωσε ο Γιάννης Παναγόπουλος για το μέλλον του στην ηγεσία. Τα

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

Σύλληψη αλλοδαπού για λαθραία καπνικά προϊόντα στην Ηγουμενίτσα

Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 32χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Τουρκίας) για παράβαση των διατάξεων του άρθρου 174 του Ν. 5222/2025 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» από στελέχη της Π

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.04.2026

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Κουνήθηκε» το Λασίθι – Αισθητός μέχρι το Ηράκλειο

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (19.04.2026) στη θαλάσσια περιοχή νότια του Λασιθίου, θέτοντας σε ετοιμότητα τις αρχές. Τα στοιχεία της δόνη