Image
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2025 17:05 Βλέπω/Ακούω

Καίτη Γκρέυ: Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” της σπουδαίας τραγουδίστριας (vid)

Ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία της Κάιτης Γκρέυ, με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης για να τιμήσει τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών. Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες της και θαυμαστές της, που την αγαπούσαν για τα εκατοντάδες τραγούδια της, την αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά.
 
Στην τελετή παρευρέθηκαν, εκτός από τον γιο της τραγουδίστριας και την Αγγελική Ηλιάδη, μέλη της οικογένειάς της, καθώς και σημαντικές προσωπικότητες του μουσικού κόσμου, όπως οι Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Τσαλίγοπούλου, Δημήτρης Παπάζογλου, Αργύρης Παπαργυρόπουλος και Κώστας Πρέκας.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:
 
«Μια τεράστια τραγουδίστρια, μεγάλη δασκάλα για εμάς τις λαϊκές τραγουδίστριες. Υπήρξε ένας θρύλος, μια μεγάλη κολώνα για το ελληνικό λαϊκό τραγούδι» είπε για την Καίτη Γκρέυ η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία βρέθηκε στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Ο γιος της Κάιτη Γκρέυ, Φίλιππος Ηλιάδης, βρέθηκε από νωρίς δίπλα στη σορό της μητέρας του, χαιρετώντας τον κόσμο που προσερχόταν για να υποβάλλει τα σέβη του.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ΓΕΛ

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2026 στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού. Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τις επιδόσεις τους ηλεκτρονικά στ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

ΠΑΣΟΚ: Μετά το «Μητσοτάκης ή χάος», σήμερα μας προέκυψε το δίλημμα «Τσίπρας ή χάος»

Μετά το «Μητσοτάκης ή χάος», σήμερα μας προέκυψε το δίλημμα «Τσίπρας ή χάος» με περισσή αλαζονεία και αυτοθαυμασμό από έναν πολιτικό που ηττήθηκε ως Πρωθυπουργός και ως αρχηγός

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 23.09.2026

Από τον ΜΥΗΣ Αγυιάς στις «μπαταρίες νερού» του μέλλοντος: Σχεδόν έναν αιώνα καινοτομίας

Με χαρά υποδεχτήκαμε στον ΜΥΗΣ ΑΓΥΙΑ της ερευνητική ομάδα του έργου HYDROMINE και τον καθηγητή κα Μιχάλη Γαλετάκη του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης. Το 1929, στα Χανιά, ένα