Image
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 14:18 Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: “Στη Νέα Υόρκη άρχισα να κάνω κοκαΐνη” – Πότε έκανε το coming out

Στη σχέση του με τις καταχρήσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι!», όπου μίλησε με αφορμή το βιβλίο του «Δεύτερη Ευκαιρία» που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου.
 
«Ένιωσα καλά: ενώ μπορεί να ήμουν απογοητευμένος επαγγελματικά, τουλάχιστον το ζούσα στη Νέα Υόρκη. Ως μέρος αυτής της κουλτούρας του yuppie going out, άρχισα να κάνω κοκαΐνη με τους –κυρίως νέους– φίλους μου για πρώτη φορά στη ζωή μου (είχα αποφύγει τη χρήση ναρκωτικών σε όλο το κολέγιο)…» είπε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας και συνέχισε, περιγράφοντας τη σχέση του με κοπέλα: «Η σχέση μας «έπιασε πάτο» όταν εκείνη έφερε ένα τεστ ούρων κοκαΐνης στο σπίτι, το οποίο φυσικά αρνήθηκα να κάνω» και προσθέτει: Για να είμαι δίκαιος μαζί της, η φίλη μου με αγαπούσε πολύ και πίστευε σε μένα (…). Για να είμαι δίκαιος και με τον εαυτό μου, ωστόσο, ποτέ δεν ανέπτυξα κάτι που να μοιάζει έστω και ελάχιστα με εθισμό. Δόξα τω Θεώ, η κατάχρηση ουσιών δεν τρέχει στα γονίδιά μου. Για πολλούς ανθρώπους είναι ένα τεράστιο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ενσυναίσθηση και μια συγκαταβατική, χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση».
 
Αναφέρθηκε επίσης στη γνωριμία του με τον Τάιλερ, επισημαίνοντας ότι εκείνος ξεκίνησε τη συτζήτηση κάνοντας την “πρωτότυπη” ερώτηση: «Γεια σου, μένεις στη γειτονιά;». Συγκεκριμένα είπε:
 
«Ήμουν πολύ πιο σίγουρος για τον εαυτό μου, έχοντας χτίσει πολλή αντοχή ύστερα από τέσσερα χρόνια ως επιχειρηματίας και έχοντας τελικά κερδίσει αναγνώριση στον κλάδο μου. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Μισισιπή και εκπονώντας το διδακτορικό του στη νοσηλευτική πρακτική στη Νέα Υόρκη, ο Τάιλερ με συναντούσε στην κοινή μας γειτονιά στο West Village σχεδόν μία φορά την εβδομάδα – για αρκετούς μήνες.
 
Σε ένα σημείο, απλώς ξεκίνησε τη συζήτηση και έκανε την πρωτότυπη ερώτηση: «Γεια σου, μένεις στη γειτονιά;». Είχαμε μια άμεση σύνδεση. Την επόμενη εβδομάδα πήγαμε για έναν καφέ που κράτησε σχεδόν τρεις ώρες. Την επόμενη μέρα βγήκαμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν τότε που έκανα coming out σε κάποιον για πρώτη φορά. Αρχίσαμε να μιλάμε κάθε μέρα από τότε. Το παραδέχτηκα και στη μαμά μου τους επόμενους μήνες, τον Ιούλιο του 2019…».

Post
Πολιτική Τρίτη 26.05.2026

Χρίστος Δήμας: Το επόμενο διάστημα οι προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα ΣΔΙΤ: Θεσσαλονίκη – Έδεσσα και Δράμα – Αμφίπολη

Τα έργα που υλοποιούνται μέσω Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα αποτυπώνουν τη δυναμική και την προστιθέμενη αξία αυτού του μοντέλου συνεργασίας, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος

Post
Πολιτική Τρίτη 26.05.2026

Ένα βήμα πιο κοντά ο Προαστιακός Δυτικής Θεσσαλονίκης - προχωρά και η σύνδεση του 6ου Προβλήτα του ΟΛΘ: Δημοσιεύθηκε η Β’ Φάση του έργου από την Σιδηρόδρομοι Ελλάδος

Δημοσιεύθηκε από τη Σιδηρόδρομοι Ελλάδος η Β’ Φάση του διαγωνισμού για το έργο «Σιδηροδρομική Σύνδεση του 6ου Προβλήτα Λιμένα Θεσσαλονίκης και Κατασκευή Προαστιακού Δυτικής Θεσσαλονίκης&ra

Post
Πολιτική Τρίτη 26.05.2026

Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε το νέο κόμμα: «Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη – ΕΛΑΣ»

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε επίσημα το νέο του κόμμα με την ονομασία «Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη – ΕΛΑΣ», σε μια εκδήλωση με έντονο συμβολισμό και σκηνοθετική προσέγγιση εμπνευσμέ