Image
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 12:14 Πολιτική

Μ. Συρεγγέλα: Η ακύρωση του «Turkaegean» είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής μας πολιτικής (vid)

«Η ακύρωση του ευρωπαϊκού εμπορικού σήματος Turkaegean συνιστά δικαίωση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε η Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στο ACTION24. Η γραμματέας της ΝΔ χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από τις πράξεις και όχι από τα λόγια φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα. Η ακύρωση του σήματος είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής πολιτικής που συστηματικά εφαρμόζουμε».

Δείτε το βίντεο:

youtu.be/4kwIS4rnAXo



Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αυξήσεων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας: «Η υγεία, όπως έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι η κεντρική προτεραιότητα της ΝΔ την τετραετία αυτή, επομένως το συγκεκριμένο ζήτημα μας προβληματίζει πολύ. Όπως και στην περίπτωση των μειώσεων ή και των καταργήσεων των τραπεζικών χρεώσεων, έτσι και τώρα το υπουργείο Ανάπτυξης, με σεβασμό όπως πάντα στα δημοσιονομικά πλαίσια, θα πάρει όποιες αποφάσεις χρειάζονται».

Η κυρία Συρεγγέλα μίλησε και για την προεδρική εκλογή: «Το πρόσωπο αυτό, όποιο κι αν είναι και από όποιον χώρο κι αν προέρχεται θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα και να εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων». Τέλος, ως προς το χρόνο ανακοίνωσης του ονόματος, η κυρία Συρεγγέλα υπογράμμισε ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών η ανακοίνωση του ονόματος και πως αυτό “θα γίνει από τον πρωθυπουργό, όπως ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα”.
 

Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

Στην ΑΓΣ ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς

«Στολίδι για τη χώρα» και πραγματικό «φάρο γνώσης για τη Μακεδονία και ολόκληρη την επικράτεια», χαρακτήρισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς, τη

Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

Παρέμβαση Βατσινά στην Επιτροπή Νησιωτικότητας: Τα νησιά δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως "εξαιρέσεις"

Στην ειδική συνεδρίαση της Επιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής, με αντικείμενο την παρουσίαση της Έκθεσης του ΟΟΣΑ για τη νησιωτικότητα, τοποθετήθηκε η Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ &

Post
Πολιτική Πέμπτη 28.05.2026

«Προστασία και στήριξη του εισοδήματος των ελαιοκαλλιεργητών στη νέα ΚΑΠ από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης ζητά με ερώτησή του από την Ευρωπαική Επιτροπή να αντιμετωπίσει τη διαρκώς αυξανόμενη μεταβλητότητα των τιμών και της παραγωγής ελαιολάδου που προκαλεί η κλιματική κρίση, ώσ