Image
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 12:14 Πολιτική

Μ. Συρεγγέλα: Η ακύρωση του «Turkaegean» είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής μας πολιτικής (vid)

«Η ακύρωση του ευρωπαϊκού εμπορικού σήματος Turkaegean συνιστά δικαίωση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε η Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στο ACTION24. Η γραμματέας της ΝΔ χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από τις πράξεις και όχι από τα λόγια φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα. Η ακύρωση του σήματος είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής πολιτικής που συστηματικά εφαρμόζουμε».

Δείτε το βίντεο:

youtu.be/4kwIS4rnAXo



Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αυξήσεων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας: «Η υγεία, όπως έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι η κεντρική προτεραιότητα της ΝΔ την τετραετία αυτή, επομένως το συγκεκριμένο ζήτημα μας προβληματίζει πολύ. Όπως και στην περίπτωση των μειώσεων ή και των καταργήσεων των τραπεζικών χρεώσεων, έτσι και τώρα το υπουργείο Ανάπτυξης, με σεβασμό όπως πάντα στα δημοσιονομικά πλαίσια, θα πάρει όποιες αποφάσεις χρειάζονται».

Η κυρία Συρεγγέλα μίλησε και για την προεδρική εκλογή: «Το πρόσωπο αυτό, όποιο κι αν είναι και από όποιον χώρο κι αν προέρχεται θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα και να εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων». Τέλος, ως προς το χρόνο ανακοίνωσης του ονόματος, η κυρία Συρεγγέλα υπογράμμισε ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών η ανακοίνωση του ονόματος και πως αυτό “θα γίνει από τον πρωθυπουργό, όπως ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα”.
 

Post
Πολιτική Σάββατο 31.10.2026

Ελένη Βατσινά: Η ασφάλεια δεν μπορεί να περιμένει άλλο

Αναφορά στη Βουλή για την ανεπαρκή ενίσχυση των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου Την ανάγκη ουσιαστικής και άμεσης ενίσχυσης του στόλου των αστυνομικών υπηρεσιών του Ηρακλείου αναδεικνύει με Ανα

Post
Πολιτική Παρασκευή 30.10.2026

Λευτέρης Αυγενάκης: «Οι servicers μπορεί να απουσιάζουν από τη Βουλή, αλλά δεν θα απουσιάζουν από τον έλεγχο και τη λογοδοσία»

Δήλωση του εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, κατά την ακρόαση φορέων για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. «Κατα

Post
Πολιτική Παρασκευή 30.10.2026

Ελένη Βατσινά: «Οι αυξήσεις στις συντάξεις πρέπει να φτάνουν πραγματικά στους συνταξιούχους – Όχι άλλες αδικίες με την προσωπική διαφορά»

Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και τον τρόπο απόδοσης των συνταξιοδοτικών αυξήσεων από την Ελένη Βατσινά Τα προ