Image
Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 12:14 Πολιτική

Μ. Συρεγγέλα: Η ακύρωση του «Turkaegean» είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής μας πολιτικής (vid)

«Η ακύρωση του ευρωπαϊκού εμπορικού σήματος Turkaegean συνιστά δικαίωση για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» δήλωσε η Μαρία Συρεγγέλα σε συνέντευξή της στο ACTION24. Η γραμματέας της ΝΔ χαρακτηριστικά ανέφερε: «Από τις πράξεις και όχι από τα λόγια φαίνεται ποιοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες σε αυτή τη χώρα. Η ακύρωση του σήματος είναι αποτέλεσμα της πατριωτικής πολιτικής που συστηματικά εφαρμόζουμε».

Δείτε το βίντεο:

youtu.be/4kwIS4rnAXo



Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο ζήτημα των αυξήσεων στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας: «Η υγεία, όπως έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι η κεντρική προτεραιότητα της ΝΔ την τετραετία αυτή, επομένως το συγκεκριμένο ζήτημα μας προβληματίζει πολύ. Όπως και στην περίπτωση των μειώσεων ή και των καταργήσεων των τραπεζικών χρεώσεων, έτσι και τώρα το υπουργείο Ανάπτυξης, με σεβασμό όπως πάντα στα δημοσιονομικά πλαίσια, θα πάρει όποιες αποφάσεις χρειάζονται».

Η κυρία Συρεγγέλα μίλησε και για την προεδρική εκλογή: «Το πρόσωπο αυτό, όποιο κι αν είναι και από όποιον χώρο κι αν προέρχεται θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα και να εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων». Τέλος, ως προς το χρόνο ανακοίνωσης του ονόματος, η κυρία Συρεγγέλα υπογράμμισε ότι είναι ζήτημα λίγων ημερών η ανακοίνωση του ονόματος και πως αυτό “θα γίνει από τον πρωθυπουργό, όπως ακριβώς προβλέπει το Σύνταγμα”.
 

Post
Πολιτική Τρίτη 02.12.2025

Συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο του συνεδρίου «Future Unfold – Framing the Future of Technology» της Grant Thornton (vid)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε συζήτηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Grant Thornton Ελλάδας Βασίλη Καζά και τον Πρόεδρο της Grant Thornton Consulting Ελλάδας Νικόλαο Καραμούζη, στ

Post
Πολιτική Τρίτη 02.12.2025

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στην Iαπωνία

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μεταβαίνει σήμερα, Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025, στην Ιαπωνία, την οποία επισκέπτεται κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του ομολόγου του, Shinjiro Koizumi. Την Τετάρτ

Post
Πολιτική Τρίτη 02.12.2025

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Ηρακλείου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με την συμμετοχή όλων των μελών που εξελέγησαν στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου της ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρ