Image
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024 16:04 Βλέπω/Ακούω

Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Στο Ανθρωποκτονιών και ο παππούς του Παναγιωτάκη

Νέος κύκλος καταθέσεων ξεκίνησε για την υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να ερευνά την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με το cnn.gr, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα κατέθεσε η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, ενώ φέρεται να έχει πάει και ο παππούς του μικρού παιδιού.
 
Στα χέρια των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών όπου έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται η δικογραφία για το μωρό που πέθανε το καλοκαίρι, προκειμένου να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τα πέντε βρέφη και το ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας ακόμη ενός. Τις επόμενες ημέρες το κλιμάκιο των αστυνομικών αναμένεται να μεταβεί σε Πάτρα και Αμαλιάδα, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος των βρεφών. Οι αστυνομικοί αναμένεται να μεταβούν και στα σπίτια των γονέων, εκεί όπου τα βρέφη άφησαν την τελευταία τους πνοή ή βρίσκονταν πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός τους.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης στηρίζει την έρευνα και την καινοτομία. Χορήγηση Βραβείων Αριστείας «Έπαθλον Καθηγήτριας Ζωής Δημητριάδη»

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοινώνει τη χορήγηση των Βραβείων Αριστείας «Έπαθλον Καθηγήτριας Ζωής Δημητριάδη» ακαδημαϊκού έτους 2024-2025. Το βραβείο χορηγείται από τα έσοδα της δωρεάς της

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Επιδείνωση του καιρού στην Κρήτη την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι όλες οι Υπηρεσίες του Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, καθώς προβλέπεται επιδείνωση του καιρού σε

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 16.02.2026

Συνεχίζονται οι Σχολές Γονέων από την Περιφέρεια Κρήτης και το ΙΑΚΕ στον Δήμο Ηρακλείου με θέμα: «Τεχνητή Νοημοσύνη στο σχολείο και στο σπίτι: πώς την υιοθετούμε με υγιή τρόπο»

Η Περιφέρεια Κρήτης, το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (ΙΑΚΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, πραγματοποιούν συνάντηση στο πλαίσιο του 2ου κύκλου της Σχολής Γονέων, την Τετάρτη