Image
Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 00:27 Πολιτική

Ανδρουλάκης: Έχουμε επτά μέρες για να γίνει η παράταξη ακόμη πιο ισχυρή (Vid)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε δηλώσεις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατακτά την πρώτη θέση, αναμένει τα οριστικά αποτελέσματα για να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. 
 
«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και τους συνυποψηφίους του για την προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό. «Την επόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο δυνατό», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που «μας γέμισαν ελπίδες και δύναμη» όπως είπε πρόσθεσε πως θέλω «να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου[ για μία προεκλογική διαδικασία με πολιτικό πολιτισμό, «ήθος και σοβαρότητα». Ευχαρίστησε ακόμα «όσους με τίμησαν». Έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας πως «επτά μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμα πιο ενωμένο».

H δήλωση του κ. Ανδρουλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα έξω από την ''Χαριλάου Τρικούπη'': 

youtu.be/xrEfs0nkOrs




 
 

Post
Πολιτική Τρίτη 01.09.2026

Ν. Ανδρουλάκης: «Στη ΔΕΘ θα ανακοινώσω τις λεπτομέρειες ενός μηχανισμού φορολόγησης των υπερκερδών των ολιγοπωλίων»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης του στους δημοσιογράφους Μ. Νιφλή και Γ. Κολοκυθά στο ΟΡΕΝ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης προανήγγειλετηνομοθέτηση μόνιμου μηχανισμού φορολόγησης

Post
Πολιτική Δευτέρα 31.08.2026

Τα 3 ΘΑ που σκοτώνουν τον αθλητισμό

Τις αδικαιολόγητες κυβερνητικές καθυστερήσεις σε βασικά έργα αθλητικών υποδομών του Ηρακλείου, αναδεικνύει με δήλωσή του ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης. Παρουσιάζοντας τις απαρά

Post
Πολιτική Δευτέρα 31.08.2026

Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με κατοίκους των Αθανάτων για τη δημιουργία δομής μεταναστών

Συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με κατοίκους των Αθανάτων και της ευρύτερης περιοχής για την δημιουργία της δομής μεταναστών – προσφύγων στην περιοχή. Κλιμάκιο της Κ.Ο Ηρακλείου του ΚΚΕ συναντήθηκε