Image
Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024 00:27 Πολιτική

Ανδρουλάκης: Έχουμε επτά μέρες για να γίνει η παράταξη ακόμη πιο ισχυρή (Vid)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προχώρησε σε δηλώσεις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατακτά την πρώτη θέση, αναμένει τα οριστικά αποτελέσματα για να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών. 
 
«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα για τη Δημοκρατική Παράταξη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και τους συνυποψηφίους του για την προεκλογική εκστρατεία με πολιτικό πολιτισμό. «Την επόμενη Κυριακή το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, πιο δυνατό», ήταν το μήνυμα που έστειλε.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που «μας γέμισαν ελπίδες και δύναμη» όπως είπε πρόσθεσε πως θέλω «να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου[ για μία προεκλογική διαδικασία με πολιτικό πολιτισμό, «ήθος και σοβαρότητα». Ευχαρίστησε ακόμα «όσους με τίμησαν». Έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας πως «επτά μέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή όπου είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμα πιο ενωμένο».

H δήλωση του κ. Ανδρουλάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα έξω από την ''Χαριλάου Τρικούπη'': 

youtu.be/xrEfs0nkOrs




 
 

Post
Πολιτική Παρασκευή 18.09.2026

Ελένη Βατσινά: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να είναι ασφαλής και ανθεκτικός – Καμία παρέμβαση στα ρέματα χωρίς πλήρη τεκμηρίωση και έλεγχο»

Σοβαρά ερωτήματα για την παρέμβαση σε ρέμα στη Σταλίδα, στην περιοχή της ανατολικής εξόδου της δεύτερης σήραγγας του υπό κατασκευή τμήματος του ΒΟΑΚ Χερσόνησος–Μάλια, θέτει με Ερώτηση και Αίτηση

Post
Πολιτική Παρασκευή 18.09.2026

ΒΟΑΚ: Το κυκλοφοριακό χάος στη Βουλή, από τον Χάρη Μαμουλάκη

Στη Βουλή φέρνει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης το κυκλοφοριακό χάος που προκαλείται από τα έργα στον ΒΟΑΚ. Ο Χάρης Μαμουλάκης αναδεικνύει την ανάγκη νυχτερινών εργασιών - όπου

Post
Πολιτική Πέμπτη 17.09.2026

Αναγνώριση των πτυχίων Τ.Ε.Ι. και άρση του διαχωρισμού ΠΕ–ΤΕ-Κοινοβουλευτική Αναφορά του Λευτέρη Αυγενάκη προς την Υπουργό Παιδείας

Ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη,μεταφέροντας στη Βουλή την από 26.0