Image
Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 23:32 Πολιτική

Πολάκης για εκλογές στο ΠΑΣΟΚ: Ο προοδευτικός κόσμος που έφυγε απ'τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάει αλλού

Το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ σχολίασε, με ανάρτησή του, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας ότι επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του. Τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο κόσμος που απομακρύνθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγε στο ΠΑΣΟΚ και περιμένει τις εξελίξεις, ενώ σημείωσε ότι "με ξεκάθαρο λόγο και πρόγραμμα για τις ανάγκες της πλειοψηφίας". αυτός ο κόσμος θα επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη αναφέρει:

Τρεις εκτιμήσεις μου που επιβεβαιώθηκαν με αφορμή τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ:
 
-Η πρώτη θέση με διαφορά του Ανδρουλάκη, που βάζει την ισχυρότερη παρακαταθήκη για να εκλεγεί ξανά!
-Το τραύμα στο συλλογικό λαϊκό υποσυνείδητο από τη σημιτική περίοδο της διαφθοράς και την χρεοκοπία με φόντο το Καστελόριζο είναι ανεξίτηλο! -Γι' αυτό η συμμετοχή δεν «εκτινάχθηκε» σε σχέση με το 2021, παρά την άσχημη εικόνα που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
-Ο πλατύς αριστερός, δημοκρατικός, προοδευτικός κόσμος που έχει απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 μέχρι το 2024 δεν έχει πάει ακόμα αλλού! Είναι στην άκρη και περιμένει (όχι για πολύ ακόμα).

Αν εκλέξουμε σοβαρή και στιβαρή ηγεσία με ξεκάθαρο λόγο και πρόγραμμα για τις ανάγκες της πλειοψηφίας, που θα είναι αντίπαλο δέος στη Δεξιά, αυτός ο κόσμος θα επιστρέψει! Γι' αυτό αποφάσισα να μπω μπροστά!




 

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης, γνωστοποιώντας την απόφασή του μέσω μακροσκελούς επιστολής, στην οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην έξοδο από το κόμμα.

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Συντυχάκης: Η κυβέρνηση έκλεινε τα αυτιά στις προειδοποιήσεις για τον λαγοκέφαλο

Παρέμβαση στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος στη Βουλή έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ,Μανώλης Συντυχάκης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα π

Post
Πολιτική Παρασκευή 03.07.2026

Φραγκίσκος Παρασύρης: Εκτροχιάστηκαν 16 από τα 24 ενεργειακά μέτρα του Ταμείου Ανάκαμψης – Φιάσκο με την αποθήκευση και το πρόγραμμα «Απόλλων»

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίκαιρη επερώτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τίτλο «Ποτέ άλλοτε τόσα πολλά χρήματα δεν άφησαν στη χώρα δυσανάλογα μικρά αποτελέ