Image
Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 18:06 Βλέπω/Ακούω

Άνδρος: Στο ΚΑΤ 77χρονος που τραυματίστηκε σε ψάρεμα με δυναμίτη

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται, από το Σάββατο (6/10) το απόγευμα, ένας 77χρονος, που τραυματίστηκε στο χέρι μετά από χρήση εκρηκτικής ύλης (δυναμίτη) στο ψάρεμα, μαζί με τον γιο του στην παραλία «ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ» ‘Ανδρου. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο σημείο του συμβάντος μετέβη άμεσα περιπολικό σκάφος και αφου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 77χρονο, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι Κάστρου χώρας ‘Ανδρου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Από την κλινική εξέταση του θεράποντος ιατρού κρίθηκε αναγκαίο ο τραυματίας να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 28.12.2025

Τέλος στους «αιώνιους» φοιτητές: 280.000 διαγραφές στα ΑΕΙ – Παράταση σπουδών για 35.000

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται, με τη λήξη του 2025, η δεύτερη φάση του νόμου για τη διαγραφή ανενεργών φοιτητών από τα δημόσια πανεπιστήμια, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο ακαδημαϊκό τοπίο. Σύμφωνα με ό

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 28.12.2025

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο αγροτοσυνδικαλιστής από τη Χαλάστρα – Τι απαντά για τα αγροτεμάχια-φαντάσματα

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του αγροτοσυνδικαλιστή από τη βόρεια Ελλάδα, Γιώργος Μπότας, μετά τη δέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών που συνδέονται με επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 28.12.2025

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Πώς πληρώνονται βήμα-βήμα και πότε λήγει η προθεσμία

Λίγες ημέρες απομένουν για την εμπρόθεσμη πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2026. Οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν προθεσμία έως και την 31η Δεκεμβρίου 2025, χωρίς να προβλέπεται παράταση, προκειμένου να τακτ