Image
Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 18:06 Βλέπω/Ακούω

Άνδρος: Στο ΚΑΤ 77χρονος που τραυματίστηκε σε ψάρεμα με δυναμίτη

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ, εκτός κινδύνου, νοσηλεύεται, από το Σάββατο (6/10) το απόγευμα, ένας 77χρονος, που τραυματίστηκε στο χέρι μετά από χρήση εκρηκτικής ύλης (δυναμίτη) στο ψάρεμα, μαζί με τον γιο του στην παραλία «ΑΓΙΑ ΜΟΝΗ» ‘Ανδρου. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα στο σημείο του συμβάντος μετέβη άμεσα περιπολικό σκάφος και αφου προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 77χρονο, μεταφέρθηκε αρχικά στο λιμάνι Κάστρου χώρας ‘Ανδρου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας.

Από την κλινική εξέταση του θεράποντος ιατρού κρίθηκε αναγκαίο ο τραυματίας να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Άνδρου.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 04.06.2026

Στη Βουλή η πρόταση για τη συνταγματική αναθεώρηση – Στις 10 Ιουνίου συγκροτείται η Επιτροπή

Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την αναθεώρηση διατάξεων του Συντάγματος, σύμφωνα με τα άρθρα 110 του Συ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 03.06.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Επενδύουμε σε σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές για όλους τους πολίτες σε κάθε γειτονιά της Αττικής»

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού των αθλητικών υποδομών του Λεκανοπεδίου, με στόχο την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την ευρύτερη αξιοποίησή τους από την τοπική κοινωνία, ο Περιφερε

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 03.06.2026

Πρόγνωση του καιρού σήμερα 3/6/26

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανότητα όμβρων στα ορεινά και κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης μεμον