Image
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 14:51 Βλέπω/Ακούω

Χαλκιδική: Νεκρή εντοπίστηκε 70χρονη σε παραλία της Ουρανούπολης

Tο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ενημερώθηκε χθες το απόγευμα ότι μία 70χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «Καμπούδι», στον κόλπο της Ουρανούπολης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην 70χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης αλλά χωρίς αποτελέσμα.
 
Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Επιστήμονας της NASA προτείνει νέα επιστημονική εξήγηση για το άστρο της Βηθλεέμ

Νέα διάσταση λαμβάνει η πολυσυζητημένη υπόθεση του άστρου της Βηθλεέμ, καθώς αστρονόμος της NASA παρουσιάζει μια επιστημονικά τεκμηριωμένη εκδοχή για το φαινόμενο που, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Ματθ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Νέος συναγερμός από τον ΕΟΦ: Επικίνδυνο βρεφικό γάλα ενδέχεται να κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για το βρεφικό γάλα ByHeart Whole Nutrition Infant Formula, το οποίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και φαίνεται να συνδέεται με κρούσματα αλλαντίαση

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 09.12.2025

Νίκος Χαρδαλιάς και Sari Rautio: «H Πολιτική Συνοχής δεν είναι μόνο χρηματοδότηση — Είναι η Ευρώπη που βελτιώνει τη ζωή των πολιτών»

Η σημασία της Πολιτικής Συνοχής ως ακρογωνιαίου λίθου της δίκαιης ανάπτυξης, της καινοτομίας και της κοινωνικής συνοχής στην Ευρώπη αποτελεί τον κεντρικό άξονα του κοινού άρθρου γνώμης που συνυπογράφο