Image
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:29 Βλέπω/Ακούω

Θρίλερ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα

Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Κω και σε απόσταση μερικών μέτρων από παραλία του νησιού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σέρφερ που εντόπισε την σορό και ειδοποίησε αμέσως το λιμενικό, πρόκειται για έναν φαλακρό άνδρα, που φοράει ρούχα τα οποία παραπέμπουν σε σέρφερ, υποστηρίζοντας ότι το πτώμα θα πρέπει να βρίσκεται στο νερό αρκετές ημέρες. Η σορός του άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε από τον σέρφερ και κάτοικο της Κω το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής γύρω στις 3.00μμ και αμέσως ενημερώθηκε το λιμενικό του νησιού.
 
Το πτώμα το οποίο πιθανότατα βρίσκεται τουλάχιστον μια εβδομάδα στο νερό είχαν δει και τουρίστες από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή παραλία. Πιθανολογείται ακόμη ότι δεν αποκλείεται η σορός, να ανήκει σε άνδρα που έκανε σέρφινγκ προερχόμενος από την γειτονικά παράλια της Τουρκίας.


 




Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 26.05.2026

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου στον δρόμο της Ελούντας με στόχο τη βελτίωση της κυκλοφοριακής διασύνδεσης

Αυτοψία πραγματοποιήθηκε στον δρόμο της Ελούντας, στο πλαίσιο της εξέτασης παρεμβάσεων για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής διασύνδεσης και της οδικής ασφάλειας της περιοχής. Στην αυτοψία συμμετείχαν ο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 26.05.2026

Κεντρο Διημέρευσης για τον Αυτισμό στη Χίο

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υπέγραψε σήμερα την ένταξη στο Πρόγραμμα ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 2021-2027 (ΕΣΠΑ) της Πράξεως «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 26.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Τρίτη 26/5/26

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και την Κρήτη λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμ