Image
Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 12:17 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ηρακλείου

Οι επόμενες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για την μετακίνηση της λαϊκής του Μασταμπά

Με προσφυγή στην Ειδική Επιτροπή του Άρθρου 152 απαντά ο Δήμος Ηρακλείου στην ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, αναφορικά με την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς του Μασταμπά. Ταυτόχρονα, και για να μη χαθεί χρόνος, εξετάζονται σε συνεργασία με την 4η Δημοτική Κοινότητα και εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς της λαϊκής σε άλλα σημεία, σε περίπτωση που δεν έχει θετικό αποτέλεσμα η προσφυγή.

Επισημαίνεται ότι η μετακίνηση της λαϊκής αγοράς του Μασταμπά από το σημείο που βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία προκαλώντας, δικαιολογημένα, την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, ήταν και παραμένει βασικός στόχος της Δημοτικής Αρχής.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 19.11.2025

Νίκος Χαρδαλιάς: «Δίνουμε οριστικές λύσεις σε έργα που μπλόκαραν επί δεκαετίες - Το κέντρο της Νέας Ιωνίας αποκτά σύντομα νέο υπόγειο χώρο στάθμευσης 310 θέσεων»

Η Περιφέρεια Αττικής προχωρά σε μια ακόμη ουσιαστική παρέμβαση που έρχεται να επιλύσει χρόνιες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αυτή τη φορά στη Νέα Ιωνία, με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 19.11.2025

Εντοπισμός και διάσωση 94 αλλοδαπών στην Ιεράπετρα

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ιεράπετρας για την παροχή συνδρομής σε δύο λέμβους με αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της νήσου Χρυσής. Στο σημείο έσπευσαν

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 19.11.2025

Κατασκευή «έξυπνων διαβάσεων» έξω από σχολικές μονάδες του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ανακοινώνει την έναρξη της εγκατάστασης των πρώτων «έξυπνων διαβάσεων» σε σημεία που γειτνιάζουν με σχολικές μονάδες, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφ