Image
Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 15:56 Ειδήσεις

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου η παρουσίαση της Διαδραστικής Τουριστικής Πλατφόρμας & Mobile Application Visitmalevizi.gr

Η διαδικτυακή πύλη που αναδεικνύει την ομορφιά και τον πολιτισμό του Δήμου Μαλεβιζίου
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία Λενικού στην Αγία Πελαγία θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Διαδραστικής Τουριστικής Πλατφόρμας & Mobile Application Visitmalevizi.gr. Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο την ανάδειξη των φυσικών ομορφιών, των μνημείων, των ναών, των αρχαιολογικών χώρων, των παραλιών, καθώς και του πολιτισμού και της κουλτούρας του τόπου μας.
Η VisitMalevizi δημιουργήθηκε για να αποτελέσει έναν σύγχρονο, φιλικό προς τον χρήστη οδηγό για επισκέπτες και κατοίκους του Δήμου. Μέσα από την πλούσια θεματολογία και τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, η ιστοσελίδα αναδεικνύει την μοναδικότητα του Μαλεβιζίου, προσκαλώντας τους χρήστες να ανακαλύψουν τις κρυμμένες ομορφιές της περιοχής μας.
Η ιστοσελίδα παρέχει στον επισκέπτη λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα σημαντικότερα αξιοθέατα, μνημεία, ναούς, αρχαιολογικούς χώρους και παραλίες του Μαλεβιζίου.
Παράλληλα παρουσιάζει τις παραδόσεις, τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα τοπικά έθιμα που συνθέτουν την πολιτιστική ταυτότητα του Δήμου.
Ο επισκέπτης μέσα από μία διαδραστική εμπειρία έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο Μαλεβίζι με χάρτες, προτάσεις διαδρομών και σημαντικών σημείων στο Δήμο που μπορεί να επισκεφτεί.
Παράλληλα όμως παρέχεται η δυνατότητα προβολής τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και διευκολύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρονται στην περιοχή μας.
Η παρουσίαση της διαδικτυακής πύλης τουρισμού VisitMalevizi και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα θα ξεκινήσει στις 20.00 την Παρασκευή 26 Ιουλίου στην πλατεία Λενικού της Αγίας Πελαγίας.

Πηγή: typoskritis.gr
Post
Ειδήσεις Παρασκευή 14.11.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Γιατί η σεισμόπληκτη Κρήτη έμεινε εκτός “Εξοικονομώ 2025” και RePowerEU

Με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου θέτει ζήτημα άνισης μεταχείρισης και παραβίασης της αρχής της εδαφικής συνοχής, αναφορικά με τη μη ένταξη τω

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 10.11.2025

Δέσμευση Κομισιόν σε Φαραντούρη για ανάκτηση κονδυλίων αν επιβεβαιωθεί κατασκοπεία της Τουρκίας

Στη δέσμευση να προχωρήσει σε έλεγχο των κονδυλίων προς την Τουρκία, προχώρησε η Ευρωπαία Επίτροπος Διεύρυνσης Μάρτα Κός, μετά από ερώτηση του ευρωβουλευτή και μέλους της επιτροπής ασφάλειας & άμυ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 07.11.2025

Το ελαιόλαδο «Κρήτη» στο επίκεντρο της ατζέντας του Επιτρόπου Γεωργίας Χάνσεν

Με αφορμή την επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας στη χώρα μας ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στη σημερινή επίσκεψη του Επιτρόπου Γεωργίας κ. Χάνσεν, ένα από τα βασικότερα θ