Image
Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 09:44 Βλέπω/Ακούω

Νέα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου στην Κρήτη – Πώς ο επιχειρηματίας ήθελε να εξαφανίσει τη σύζυγό του και τον συνεργάτη του

Φρίκη προκαλούν τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν συμβόλαιο θανάτου που θα εκτελούνται στην Κρήτη. Επιχειρηματίας, όπως όλα δείχνουν, προσέλαβε Παλαιστίνιο υπάλληλό του προκειμένου να εκτελέσει τον Ισραηλινό συνέταιρό του και την εν διαστάσει σύζυγό του, κάτι το οποίο απετράπη την τελευταία στιγμή.

Το χρονικό του συμβολαίου
Το πρωί της 11ης Ιουνίου ο 37χρονος Ισραηλινός μαζί με μια 39χρονη Ελληνίδα, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν πως ο εν διαστάσει σύζυγος της 39χρονης, έχει βάλει πληρωμένο δολοφόνο για να τους εκτελέσει.

Σύμφωνα με την καταγγελία και όπως μετέδωσε το πρωί της Τρίτης 18/6 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» προκειμένου οι κατηγορούμενοι να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους, είχαν στρατολογήσει έναν άνδρα ηλικίας 24 ετών από την Παλαιστίνη και υπάλληλο του 40χρονου επιχειρηματία. Ο 40χρονος, όχι μόνο είχε βρει τον εκτελεστή του συμβολαίου θανάτου αλλά είχε βρει και τον τρόπο με τον οποίο θα «εξαφάνιζε» τις σορούς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα γινόταν με οξύ σε έναν λάκκο που είχε ξεκινήσει να σκάβει για να «τσιμεντώσει» τα δύο σώματα, ενώ είχε φροντίσει και για το άλλοθί του.

Ο Παλαιστίνιος, σκεπτόμενος ότι δεν μπορεί να προβεί σε αυτήν την ενέργεια, αντέδρασε, όμως οι τρεις άνδρες, ο 40χρονος επιχειρηματίας μαζί με τον κουμπάρο και έναν φίλο και συγχωριανό τους που ήθελα να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου, κόλλησαν στον 24χρονο ένα καλάσνικοφ στο μέτωπο για να τον αναγκάσουν να εκτελέσει το σχέδιό τους.

Πώς απετράπη το συμβόλαιο θανάτου
Ο 24χρονος έπειτα αποκάλυψε στην εν διαστάσει σύζυγο του επιχειρηματία και τον Ισραηλινό συνέταιρο του 40χρονου το σχέδιο εκτέλεσης, ωστόσο οι ίδιοι δεν τον πίστεψαν.

Έτσι, ο Παλαιστίνιος μάζεψε ψηφιακό υλικό για να αποδείξει τα λεγόμενά του.

Σοκάρουν οι διάλογοι
Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι του συμβολαίου θανάτου.

Παλαιστίνιος: Πόσους πυροβολισμούς θέλεις για τον καθένα; Πολλές ερωτήσεις αλλά θα ήθελα να ξέρω.
40χρονος: Τους θέλω νεκρούς.
Παλαιστίνιος: Εντάξει και οι δύο θα πεθάνουν. Πήρα 6 σφαίρες.
40χρονος: Δεν έχω πρόβλημα αρκεί να πεθάνουν και οι δύο. (…) Θα πάμε όλοι μαζί εγώ θα ξεκινήσω το εκσκαφικό μηχάνημα και μόλις το ξεκινήσω θα κάνει θόρυβο.
Παλαιστίνιος: Μόλις ανοίξεις το μηχάνημα, εγώ θα πυροβολήσω.
«Βρέθηκα ξαφνικά να ακούω τη φωνή του συζύγου μου μέσα από μια ηχογράφηση να εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια πώς θα με σκοτώσει. (…) Αποσκοπούσε στο να πάρει περιουσία και χρήματα είτε προσωπική μου, από την οικογένειά μου, και ύστερα κατάλαβα ότι ήθελε να πάρει τη γη την οποία είχαμε αποκτήσει αυτά τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τον Ισραηλινό», είπε η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία.

newsbeast.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 24.07.2024

Η ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου “Kriti” από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με τον Δήμο Ανωγείων

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Δήμο Ανωγείων, διοργανώνουν εσπερίδα για την ποιότητα του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου “Kriti” η οποία θ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 24.07.2024

Μεγάλη απάτη: Αν απαντήσετε σε αυτό το SMS, σας αδειάζουν τον λογαριασμό

Επιτήδειοι είναι πάντα έτοιμοι να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ή άλλα δεδομένα απο φορείς του κράτους και ανυποψίαστους πολίτες. Το νέο φαινόμενο κυβερνοαπάτης, αφορά

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 24.07.2024

Αλέξης Γεωργούλης: Απαντά στο δημοσίευμα για την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών και αναφέρει πως η Εισαγγελέας Βρυξελλών εισηγήθηκε την άσκηση ποινικής δίωξης με σοβαρές κατηγ