Image
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 20:22 Ειδήσεις

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη

 Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε εντολή να παύσει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοψήφισμα για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά πρότεινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή, 14/6, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων, τότε βεβαίως και θα συμμετάσχουμε και η επιλογή προέδρου θα πρέπει να γίνει από τη βάση», δήλωσε.

Η δήλωση Θεοχαρόπουλου
«Μετά την αντικαταστατική απομάκρυνσή μου από τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο, την επομένη της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δυστυχώς σήμερα και πάλι αιφνιδίως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, ενημερώθηκα εκ μέρους της ΚΟ από την Γιώτα Πούλου ότι η συνεργασία που είχα με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παύει να ισχύει με εντολή του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Επισημαίνεται ότι το νέο στοιχείο αυτής της εβδομάδας ήταν η πρόταση που έχω καταθέσει – όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοι – για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συνεργασία στον προοδευτικό χώρο. Είναι αδιανόητο, η απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς, που απασχολούν σήμερα κάθε προοδευτικό πολίτη, να είναι αυτή.

Είναι πρωτοφανής απόφαση για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα».

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 20.11.2025

11ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Νέων Αγροτών - Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης σταθερός “πρεσβευτής” της νέας γενιάς της υπαίθρου μας από το 2014

Με σαφές μήνυμα στήριξης προς τον πρωτογενή τομέα και τη νέα γενιά της ευρωπαϊκής υπαίθρου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 11ου Συνεδρίου Νέων Αγροτών, που διοργανώθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.11.2025

Ο Φαραντούρης φέρνει στο Ευρωκοινοβούλιο τις πρακτικές των funds και servicers

Τις καταχρηστικές πρακτικές των funds και servicers κατά δανειοληπτών στη χώρα μας φέρνει στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Προϋπολ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 14.11.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: Γιατί η σεισμόπληκτη Κρήτη έμεινε εκτός “Εξοικονομώ 2025” και RePowerEU

Με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου θέτει ζήτημα άνισης μεταχείρισης και παραβίασης της αρχής της εδαφικής συνοχής, αναφορικά με τη μη ένταξη τω