Image
Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 20:22 Ειδήσεις

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Θεοχαρόπουλος με εντολή Κασσελάκη

 Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε εντολή να παύσει η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – Θεοχαρόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοψήφισμα για άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντροαριστερά πρότεινε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Παρασκευή, 14/6, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων, τότε βεβαίως και θα συμμετάσχουμε και η επιλογή προέδρου θα πρέπει να γίνει από τη βάση», δήλωσε.

Η δήλωση Θεοχαρόπουλου
«Μετά την αντικαταστατική απομάκρυνσή μου από τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο, την επομένη της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, δυστυχώς σήμερα και πάλι αιφνιδίως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, ενημερώθηκα εκ μέρους της ΚΟ από την Γιώτα Πούλου ότι η συνεργασία που είχα με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παύει να ισχύει με εντολή του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Επισημαίνεται ότι το νέο στοιχείο αυτής της εβδομάδας ήταν η πρόταση που έχω καταθέσει – όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοι – για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συνεργασία στον προοδευτικό χώρο. Είναι αδιανόητο, η απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς, που απασχολούν σήμερα κάθε προοδευτικό πολίτη, να είναι αυτή.

Είναι πρωτοφανής απόφαση για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα».

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 24.07.2026

Ράπισμα στην Τουρκία από την Κάγια Κάλας σε ερώτηση του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο ΕΚ

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με επίκαιρη ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που δήλωσε ότι «Τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της Τουρ

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 24.07.2026

Δωρεάν Προληπτικός Γενετικός Έλεγχος σε γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας στη Γέργερη

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2026 από 18:00 - 20:00 μ.μ., η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης σε συνεργασία με το Βοήθεια στο Σπίτι Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας και του Κέντρου

Post
Ειδήσεις Τρίτη 21.07.2026

Σάκης Αρναούτογλου: 24 τροπολογίες για να στηριχθούν οι παραγωγοί και τα προϊόντα της Ελληνικής γης

Είκοσι τέσσερις τροπολογίες για την ουσιαστική στήριξη των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των συνεταιρισμών και των βασικών παραγωγικών κλάδων της ελληνικής υπαίθρου κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και