Image
Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 15:02 Βλέπω/Ακούω

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει Τελετή Απονομής Βραβείων σε μαθητές που διακρίθηκαν στους Πανελλαδικούς διαγωνισμούς του Τομέα Νεότητάς του

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024, στις 19:00, στο Ωδείο Αθηνών (αίθουσα Ιωάννης Δεσποτόπουλος) διοργανώνει Τελετή Απονομής Βραβείων σε μαθητές από σχολεία σε όλη την Ελλάδα που διέπρεψαν στους τρεις Πανελλαδικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε ο Τομέας Νεότητάς του.
Συγκεκριμένα, ο Ε.Ε.Σ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή μαθητών από όλη την Ελλάδα, τρείς Πανελλαδικούς Νεανικούς Μαθητικούς Διαγωνισμούς (ζωγραφικής, κολλάζ, σκίτσου) για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με τις ακόλουθες αντίστοιχες θεματικές: «1924-2024: 100 χρόνια δημιουργικής πορείας του Τομέα Νεότητας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Ο Εθελοντισμός ως Στάση Ζωής», « Φυσικές Καταστροφές …. Ερυθρός Σταυρός…Όπου Υπάρχει Ανάγκη…Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» και «Ο Πόλεμος μέσα από τα παιδικά μάτια».
Στη μεγάλη μοναδική εκδήλωση του Ε.Ε.Σ. με πανελλήνιο αντίκτυπο, στην οποία θα εορταστεί η συμπλήρωση 100 χρόνων αδιάλειπτης προσφοράς του Τομέα Νεότητας, θα εκτεθούν τα έργα των μαθητών που διέπρεψαν στους παραπάνω διαγωνισμούς, ενώ θα πραγματοποιηθεί μουσικοχορευτικό δρώμενο από εθελοντές Νεότητας με επίκεντρο την ιστορία του Ε.Ε.Σ. και την ανταλλαγή πληθυσμών, με τίτλο: “Από το χθες στο σήμερα», ενώ ο Αγγελιοφόρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Mike Vasileiadis, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Μακριά».

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 15.05.2026

Ανάγκη απλοποίησης διαδικασιών στα έργα Αυτοδιοίκησης – Παρέμβαση Αλέξη Καλοκαιρινού στη συνεδρίαση για τις ΟΧΕ στην Κρήτη (vid)

Την ανάγκη για απλοποίηση των διαδικασιών υλοποίησης έργων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανέδειξε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, κατά τη 2η συνεδρίαση της Περιφερειακής Ομάδας Διακυβέρνησης των

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 15.05.2026

Η Περιφέρεια Κρήτης πρώτη θέση με 154 σημαίες- 624 «Γαλάζιες Σημαίες» για το 2026 στην Ελλάδα

Με μια ακόμη μεγάλη διεθνή διάκριση για τις ακτές της, η Ελλάδα κατέκτησε και φέτος τη 2η θέση παγκοσμίως στο πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», συγκεντρώνοντας 624 βραβευμένες ακτές, 17 μαρίνες

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 15.05.2026

Απόψε ξεκινά το 16ο Συνέδριο της ΝΔ με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030»

ΣήμεραΠαρασκευή 15 Μαΐου, στις 19.25, ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει κατά την έναρξη των εργασιών του 16ου Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, στο