Image
Κυριακή 09 Ιουνίου 2024 14:09 Πολιτική

Στην Κηφισιά ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη»

Στις 10.36 έφτασε στο 1ο γυμνάσιο Κηφισιάς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και δεν έλειψε το καλωσόρισμα και οι φωτογραφίες με πολίτες. Δίπλα του βρισκόταν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, ενώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο γιος του, Κωνσταντίνος.

«Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, ενώ ψήφισε ταυτόχρονα και ο γιος του, καθώς όπως είπε είναι το γούρι του.

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα, ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια ισχυρή Ευρώπη. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή φωνή και ισχυρή εθνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που έρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

newsbeast.gr
Post
Πολιτική Δευτέρα 21.09.2026

Παρέμβαση του Αλ. Μαρκογιαννάκη στη Βουλή για το ζήτημα των πολεοδομικών αδειών

Την ανάγκη για άμεση αποσαφήνιση των όρων έκδοσης αδειών εκτός σχεδίου δόμησης από τις Πολεοδομίες, επισημαίνει με ερώτησή του προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο βουλευτής Χανίων Αλέξανδρο

Post
Πολιτική Δευτέρα 21.09.2026

ΒΟΑΚ: Στη Βουλή φέρνει ο Χάρης Μαμουλάκης τη διαμαρτυρία 27 Φορέων της Κρήτης

Στη Βουλή φέρνει ο ανεξάρτητος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τη διαμαρτυρία για το κυκλοφοριακό χάος που προκαλείται από τα έργα στον ΒΟΑΚ όπως καταγράφεται σε κοινό δελτίο τύπου 27 Φορέων της

Post
Πολιτική Παρασκευή 18.09.2026

Ελένη Βατσινά: «Ο ΒΟΑΚ πρέπει να είναι ασφαλής και ανθεκτικός – Καμία παρέμβαση στα ρέματα χωρίς πλήρη τεκμηρίωση και έλεγχο»

Σοβαρά ερωτήματα για την παρέμβαση σε ρέμα στη Σταλίδα, στην περιοχή της ανατολικής εξόδου της δεύτερης σήραγγας του υπό κατασκευή τμήματος του ΒΟΑΚ Χερσόνησος–Μάλια, θέτει με Ερώτηση και Αίτηση