Image
Κυριακή 09 Ιουνίου 2024 14:09 Πολιτική

Στην Κηφισιά ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – «Ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη»

Στις 10.36 έφτασε στο 1ο γυμνάσιο Κηφισιάς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και δεν έλειψε το καλωσόρισμα και οι φωτογραφίες με πολίτες. Δίπλα του βρισκόταν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, ενώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευε ο γιος του, Κωνσταντίνος.

«Με το δεξί», είπε ο πρωθυπουργός και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη, ενώ ψήφισε ταυτόχρονα και ο γιος του, καθώς όπως είπε είναι το γούρι του.

«Είναι μια ηλιόλουστη μέρα σήμερα, ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα, για μια ισχυρή Ευρώπη. Οι εκλογές είναι γιορτή της Δημοκρατίας, γι’ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους σημασία. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή φωνή και ισχυρή εθνική εκπροσώπηση στην Ευρώπη. Σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που έρχονται σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία», τόνισε ο πρωθυπουργός.

newsbeast.gr
Post
Πολιτική Πέμπτη 03.07.2025

Κικίλιας: «Το λιμάνι του Πειραιά ενισχύεται με άλλους 50 λιμενικούς για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επιβατών»

Επιχειρησιακή ενίσχυση στο λιμάνι του Πειραιά - τη δεύτερη μέσα σε 3 μήνες - με 50 επιπλέον στελέχη του Λιμενικού Σώματος, έλαβε χώρα παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Βασίλη Κ

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.07.2025

Τροπολογία για τους μικρούς οικισμούς: Λύση στο αδιέξοδο της δόμησης για πάνω από το 90% των περιοχών

Κατατέθηκε στη Βουλή τροπολογία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει τέλος στο σοβαρό πρόβλημα δόμησης που είχε προκύψει τα τελευταία χρόνια στους οι

Post
Πολιτική Τετάρτη 02.07.2025

Χρίστος Δήμας: Οι ΣΔΙΤ αποτελούν ένα σύγχρονο, ευέλικτο και αποδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής

Τη σημασία των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) ως ενός σύγχρονου, ευέλικτου και αποδοτικού εργαλείου για την υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής, τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χ