Image
Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 10:33 Πολιτική

Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα – Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα

«Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να τιθασεύσουμε πλήρως. Έχουμε πληθωρισμό τροφίμων, η Ελλάδα τώρα βγαίνει από τη δεκαετή κρίση και τα εισοδήματα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε» είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Action24.

«Οι ονομαστικοί μισθοί στη χώρα αυξάνουν και με γρήγορο ρυθμό» σημείωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι: «έχουμε ακόμα περιθώρια παρεμβάσεων στο ζήτημα που λειτουργεί η αγορά αλλά και οι πολυεθνικές». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ ζητάμε ευρωπαϊκή παρέμβαση, αντιδρά η Αριστερά που είναι παραδοσιακά κατά των μονοπωλίων, ενώ εμείς τα βάζουμε με τα μονοπώλια. Η λύση για την ακρίβεια δεν είναι αυτά που υπόσχεται η αντιπολίτευση, θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα».

madata.gr

Post
Πολιτική Πέμπτη 08.05.2025

Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο (vid)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά την έναρξη της συνάντησης είχαν τον ακόλουθο διάλογο: Οικουμενικός

Post
Πολιτική Πέμπτη 08.05.2025

Συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Πιερρακάκη με το προεδρείο του ΣΕΛΠΕ

Συνάντηση με το προεδρείο και μέλη του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος – ΣΕΛΠΕ είχε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Post
Πολιτική Πέμπτη 08.05.2025

Συνάντηση Κ. Μητσοτάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά την έναρξη της συνάντησης είχαν τον ακόλουθο διάλογο: Οικουμενικός