Image
Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 10:33 Πολιτική

Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα – Αυτά που τάζει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα

«Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, το οποίο δεν έχουμε ακόμα καταφέρει να τιθασεύσουμε πλήρως. Έχουμε πληθωρισμό τροφίμων, η Ελλάδα τώρα βγαίνει από τη δεκαετή κρίση και τα εισοδήματα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που θα θέλαμε» είπε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Action24.

«Οι ονομαστικοί μισθοί στη χώρα αυξάνουν και με γρήγορο ρυθμό» σημείωσε ο πρωθυπουργός προσθέτοντας ότι: «έχουμε ακόμα περιθώρια παρεμβάσεων στο ζήτημα που λειτουργεί η αγορά αλλά και οι πολυεθνικές». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ ζητάμε ευρωπαϊκή παρέμβαση, αντιδρά η Αριστερά που είναι παραδοσιακά κατά των μονοπωλίων, ενώ εμείς τα βάζουμε με τα μονοπώλια. Η λύση για την ακρίβεια δεν είναι αυτά που υπόσχεται η αντιπολίτευση, θα τίναζαν την μπάνκα στον αέρα».

madata.gr

Post
Πολιτική Πέμπτη 30.04.2026

Ανακοίνωσε τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ o Νικόλας Φαραντούρης

Τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νικόλας Φαραντούρης, επιβεβαιώνοντας την πολιτική του μετακίνηση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, χαρακτήρισε το Π

Post
Πολιτική Τετάρτη 29.04.2026

Β. Κικίλιας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ν. Χριστοδουλίδη: «Σημαντικά βήματα από Ελλάδα και Κύπρο στη ναυτιλία και τις υποδομές προς όφελος των λαών μας»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο και της συμμετοχή

Post
Πολιτική Τετάρτη 29.04.2026

Ν. Ανδρουλάκης: Ανοίγουμε τη συζήτηση για τη μείωση του χρόνου εργασίας

Ανοίγουμε τη συζήτηση για τη μείωση του χρόνου εργασίας- Προτείνουμε κίνητρα για την εφαρμογή προγραμμάτων 32 ή 35 ωρών εργασίας την εβδομάδα, με πλήρεις αποδοχές, αναφέρει σεανάρτηση του ο ΝίκςΑνδρου