Image
Σάββατο 20 Απριλίου 2024 12:40 Βλέπω/Ακούω

Πάσχα: Ακόμη και στα 14 ευρώ το κιλό η τιμή του αρνιού

Λίγες ημέρες από το Πάσχα και οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την έρευνα τους για το αρνί και το κατσίκι.

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει πολλοί καταναλωτές την έρευνα αγοράς για το παραδοσιακό αρνάκι του πασχαλινού τραπεζιού.

Ο Χρήστος Μόσχος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις τιμές που θα κυμανθούν το αρνί και το κατσίκι το φετινό Πάσχα.

«Αυτή την στιγμή οι έμποροι κάνουν ό,τι κάνουν κάθε χρόνο με το αρνί, δηλαδή περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να πιέσουν τον κτηνοτρόφο για να πάρουν το αρνί στην πιο χαμηλή τιμή. Σήμερα από τον κτηνοτρόφο φεύγει το αρνί στα 7 – 8 ευρώ το κιλό».

Παράλληλα, ανέφερε ο κ. Μόσχος  «το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν επιδοτείται η παραγωγή» και συμπλήρωσε «η Βουλγαρία έκανε αίτηση στην ΕΕ για να πάρει αποζημίωση επιδότησης, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία για τα αγροτικά της προϊόντα, η επιδότηση που πήρε η Βουλγαρία είναι μεγαλύτερη από την συνδεδεμένη επιδότηση που παίρνουμε εμείς εδώ».

«Μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα»

«Η κυβέρνηση επεμβαίνει αυτή την στιγμή στην τιμή του αρνιού, ενώ μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα που κάναμε οι μισοί αγρότες και πηγαίνουμε στον εισαγγελέα να απολογηθούμε».

πηγή: MEGA TV

 

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του ΕΑΚΗ 1,2 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Αθλητισμού και υλοποίηση από την Περιφέρεια Κρήτης

Την προγραμματική σύμβαση με την οποία το Υπουργείο Αθλητισμού χρηματοδοτεί την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), ύψους 1.200.000 ευρώ, συνυπέγραψαν σήμ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, κ. Γιώργος Καββαθάς έδωσε το παρόν στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 19.02.2026

Το Περιστέρι τίμησε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2026, στο κατάμεστο πολιτιστικό – συνεδριακό κέντρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Περιστερίου, η π