Image
Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 20:09 Παράδοση Νομός: Ηρακλείου

Γιώργος Αγριμανάκης: Η Μεγάλη κληρονομιά του άυλου αλλά και υλικού πολιτισμού μας αποτελούν την διαφορετικότητα μας σε όλο τον κόσμο (vid)

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Αγριμανάκης τονίζει σε δήλωση του στο Press Office Online (poo.gr) πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την μεγάλη κληρονομιά του άυλου πολιτισμού μας και που μαζί με τον υλικό πολιτισμό μας αποτελούν την διαφορετικότητα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Επίσης, ως γαστρονομική πόλη 2023 από την UNESCO, ο Δήμος Ηρακλείου oοργανώνει το 1ο διεθνές συνέδριο γαστρονομίας που μαζί με πολλές άλλες δράσεις και εκδηλώσεις, στοχεύουμε να αναδείξουμε, να προβάλουμε και να προωθήσουμε την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού μας. Εξάλλου είναι πλέον αποδεδειγμένα ότι η Κρητική Διατροφή παγκοσμίως, αποτελεί έναν από τους πιο υγιεινούς τρόπους διατροφής, που προσφέρει υγεία και μακροζωία, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αγριμανάκης.

Δείτε το βίντεο:
youtu.be/h2RIiUqXKRQ

Πηγή: poo.gr
Post
Παράδοση Τρίτη 09.06.2026

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους 62 Μάρτυρες

Οι Δήμοι Ηρακλείου και Μαλεβιζίου θα τιμήσουν την μνήμη των 62 Μαρτύρων που εκτελέστηκαν από τα Γερμανικά Στρατεύματα Κατοχής πριν από 84 χρόνια. Το Αρχιερατικό Μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί στην Εκκ

Post
Παράδοση Δευτέρα 08.06.2026

Άσπρα Άλογα του Ερρίκου Ίψεν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, δύο από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς του νησιού, το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης και το ΠΣΚΗ, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια μεγαλειώδη συμπαραγωγή. Το αριστούργημα

Post
Παράδοση Δευτέρα 08.06.2026

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8/6/26

Σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμάμία σημαντική μάρτυρα της Ορθοδοξίας. Την Αγία Καλλιόπη τη Μάρτυρα Τον Άγιο Ναυκράτιο Η Αγία Καλλιόπη και η ιστορία της Η Αγία Καλλιόπη ξεχωρίζει για το θάρρος και