Image
Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 20:09 Παράδοση Νομός: Ηρακλείου

Γιώργος Αγριμανάκης: Η Μεγάλη κληρονομιά του άυλου αλλά και υλικού πολιτισμού μας αποτελούν την διαφορετικότητα μας σε όλο τον κόσμο (vid)

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου κ. Γιώργος Αγριμανάκης τονίζει σε δήλωση του στο Press Office Online (poo.gr) πόσο σημαντικές είναι τέτοιες πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την μεγάλη κληρονομιά του άυλου πολιτισμού μας και που μαζί με τον υλικό πολιτισμό μας αποτελούν την διαφορετικότητα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Επίσης, ως γαστρονομική πόλη 2023 από την UNESCO, ο Δήμος Ηρακλείου oοργανώνει το 1ο διεθνές συνέδριο γαστρονομίας που μαζί με πολλές άλλες δράσεις και εκδηλώσεις, στοχεύουμε να αναδείξουμε, να προβάλουμε και να προωθήσουμε την γαστρονομική ταυτότητα του νησιού μας. Εξάλλου είναι πλέον αποδεδειγμένα ότι η Κρητική Διατροφή παγκοσμίως, αποτελεί έναν από τους πιο υγιεινούς τρόπους διατροφής, που προσφέρει υγεία και μακροζωία, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Αγριμανάκης.

Δείτε το βίντεο:
youtu.be/h2RIiUqXKRQ

Πηγή: poo.gr
Post
Παράδοση Πέμπτη 08.10.2026

Τελετή λήξης για το 11ο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

Με την παρουσίαση πέντε εξαιρετικών έργων τέχνης από λευκό μάρμαρο, ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το 11ο Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής που διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου, σε συνδιοργάνωση

Post
Παράδοση Τετάρτη 07.10.2026

Κατάμεστο το Αστόρια για το «Δεκαοχτώ Ενάτου» – «Δεν ξεχνάμε»

Με μια κατάμεστη αίθουσα στο κινηματοθέατρο Αστόρια πραγματοποιήθηκε η συγκλονιστική παράσταση «Δεκαοχτώ Ενάτου», με τη Δώρα Χρυσικού να καθηλώνει το κοινό με μια δυνατή ερμηνεία και μια β

Post
Παράδοση Τετάρτη 07.10.2026

Η Λέσχη Ανάγνωσης συνεχίζει το ταξίδι της αύριο Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στο ΜΑΡΙΝΑ

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Καφές και Βιβλία» συνεχίζει και φέτος τις συναντήσεις της, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο για την περίοδο 2026–27. Η εναρκτήρια συνάντηση του νέου κύκλου θα πραγματοπο