Image
Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 19:24 Αθλητικά

Μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία - Έρευνα για «άσεμνη χειρονομία»

Στο μικροσκόπιο έρευνας για «άσεμνη χειρονομία» κατά τη διάρκεια ματς στη Σαουδική Αραβία, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδουν τα σαουδαραβικά ΜΜΕ, το πειθαρχικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας ξεκίνησε έρευνα για τον πορτογάλο άσο λόγω χειρονομίας που έκανε μετά τη χθεσινή νίκη (3- 2) της Αλ Νασρ επί της Αλ Σαμπάμπ.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Saudi Pro League στην οποία ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στις φωνές των γηπεδούχων για τον Λιονέλ Μέσι, με μια άσεμνη χειρονομία.

Οι εικόνες εκείνης της στιγμής έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα μπορούσαν τώρα να οδηγήσουν σε τιμωρία τον CR7, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια που παίχτηκαν το 2024 και οδηγεί τη λίστα με τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, με 22 γκολ και εννέα ασίστ σε 20 αγώνες.

Δείτε το βίντεο με τη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Πηγή: iEidiseis.gr


Post
Αθλητικά Δευτέρα 18.05.2026

Επιτυχημένοι οι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Μαΐου 2026, στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου, οι διασυλλογικοί αγώνες στίβου, που ανέδειξαν το ταλέντο και το αθλητικό πνεύμα 250 αθλητών και αθλητριών από

Post
Αθλητικά Παρασκευή 15.05.2026

Την Κυριακή 17 Μαΐου οι Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αρκαλοχωρίου

Οι αγώνες Δρομικού Τριάθλου και αγωνισμάτων της κατηγορίας Κ12, με την επωνυμία «Μινωικοί Αγώνες», με συνδιοργανωτές τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας, το Δήμο Μινώα Πεδιάδ

Post
Αθλητικά Πέμπτη 14.05.2026

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στο "Παραολυμπιακό Πανόραμα"

Στο παραολυμπιακό πανόραμα στο νέο αθλητικό κέντρο στον Αφραθίαβρέθηκε ο Βουλευτής Ν. Ηρακλείου ΝΔ και πρ. Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: "1, 2, 3… Ξεκινάμ