Image
Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 23:59 Αθλητικά

Μήνυμα Σαββίδη μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ: Δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους - Τι ειπώθηκε με Λουτσέσκου

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης την επομένη του θριάμβου του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ και της σπουδαίας πρόκρισης στους 16 του Conference League.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαδοχικές συσκέψεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά με τους συνεργάτες του στον Δικέφαλο μετά τη σπουδαία βραδιά του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εξέφρασε βεβαίως τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση.

«Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας», ήταν το μήνυμα του Σαββίδη, πλήρως εναρμονισμένο στη φιλοσοφία του Λουτσέσκου. Στο τραπέζι όμως τέθηκε και η στρατηγική του Δικεφάλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, στις επαφές που είχε με τα στελέχη της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη, δηλώνοντας το πόσο χαρούμενο τον έκανε πως μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Ζήτησε απ΄ όλους συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες... αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ.

«Θέλω να μην μας επηρεάζει τίποτα και να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους».

Πηγή: ethnos.gr


Post
Αθλητικά Τετάρτη 11.02.2026

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου για την πρόκριση του ΟΦΗ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας

Με αφορμή την πρόκριση του ΟΦΗ στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ένα μεγάλο «Μπράβο!» στους ποδοσφαιριστέ

Post
Αθλητικά Τετάρτη 11.02.2026

Λευτέρης Αυγενάκης «Ο ΟΦΗ απέδειξε ξανά πως όταν υπάρχει ψυχή, πίστη και συνοχή, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.»

Στη Λιβαδειά, για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, βρέθηκε ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλευρό της ομάδας του ΟΦΗ. Σε μια δυνατή και απαιτητική αναμέτρηση, ο ΟΦ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 09.02.2026

Αθλητική Δράση Συμπερίληψης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στις 6 Φεβρουαρίου 2026 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η Ακαδημία Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής «Τζάμπολ Αγάπης», σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη