Image
Σάββατο 02 Δεκεμβρίου 2023 23:59 Αθλητικά

Μήνυμα Σαββίδη μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ: Δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους - Τι ειπώθηκε με Λουτσέσκου

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης την επομένη του θριάμβου του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ και της σπουδαίας πρόκρισης στους 16 του Conference League.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε διαδοχικές συσκέψεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά με τους συνεργάτες του στον Δικέφαλο μετά τη σπουδαία βραδιά του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Μιλώντας με τον προπονητή της ομάδας, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εξέφρασε βεβαίως τη χαρά του για την πρωτιά στον όμιλο και του ζήτησε να συνεχίσει την «αγώνα με τον αγώνα» προσέγγιση.

«Να αφήσουμε πίσω τους πανηγυρισμούς και να επικεντρωθούμε στον αγώνα εναντίον της Λαμίας», ήταν το μήνυμα του Σαββίδη, πλήρως εναρμονισμένο στη φιλοσοφία του Λουτσέσκου. Στο τραπέζι όμως τέθηκε και η στρατηγική του Δικεφάλου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παράλληλα, στις επαφές που είχε με τα στελέχη της ομάδας, ο Ιβάν Σαββίδης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για τη μεγαλειώδη εκδρομή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη Φρανκφούρτη, δηλώνοντας το πόσο χαρούμενο τον έκανε πως μια ιστορική βραδιά την παρακολούθησαν τόσοι Έλληνες της διασποράς, αλλά και εκδρομείς.

Ζήτησε απ΄ όλους συνεχή προσπάθεια ώστε ο κόσμος να έρχεται και να στηρίζει την ομάδα σε όλους τους αγώνες, να μεγαλώσει η συσπείρωση, τώρα που εμφανίζονται οι αναμενόμενες προσπάθειες... αποσυσπείρωσης από συγκεκριμένα κέντρα που «τρόμαξαν» με τις επιδόσεις του ΠΑΟΚ.

«Θέλω να μην μας επηρεάζει τίποτα και να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους».

Πηγή: ethnos.gr


Post
Αθλητικά Κυριακή 15.06.2025

Ντουπλάντις: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 6,28μ.ο απίθανος Σουηδός

Ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ, το 12ο συγκεκριμένα, έκανε στο άλμα επί κοντώ ο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος στο Diamond League της Στοκχόλμης… πέταξε στα 6,28μ. Ο 26χρονος Σουηδός Ολυμπιονίκης είνα

Post
Αθλητικά Σάββατο 14.06.2025

“To Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής” κοριτσιών στις 16/6 στο Κλειστό "Δ. Βικέλας"

Το Τμήμα Αθλητισμού & Νέας Γενιάς και η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου Κηφισιάς υπό την αιγίδα της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες ΕΣΟΑ, διοργανώνουν Τουρνουά Μπάσκετ Κοριτσιών με την

Post
Αθλητικά Παρασκευή 13.06.2025

Αγώνες δρόμου στην Βιάννο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Βιάννου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Βιάννου οργανώνει «ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ» στην Άνω Βιάννο δύο διαφορετικές πανέμορφες φυσιολατρικές διαδρομές