Image
Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2023 15:01 Βλέπω/Ακούω Νομός: Ρεθύμνης

Ρέθυμνο: Δήλωση της Μαρίας Λιονή για το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών

Φίλοι μου, συμπολίτισσες και συμπολίτες μου
Μετά το τέλος ενός μεγάλου αγώνα, δεν μπορώ παρά να σας εκφράσω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου για την τεράστια στήριξη του συνδυασμού μας «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» του Περιφερειάρχη μας Σταύρου Αρναουτάκη, που στην Π.Ε. Ρεθύμνου συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό του σε επίπεδο ενοτήτων στο νησί μας.
Προσωπικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την διαχρονική στήριξη στο πρόσωπο μου, για την αγάπη και τη θέρμη με την οποία με αγκαλιάζετε και να σας διαβεβαιώσω ότι για μένα η πρόοδος και η ανάπτυξη της Κρήτης είναι ο μοναδικός μου σκοπός. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, στο οποίο και πάλι με τάξατε να συμμετέχω.
Ευχαριστώ θερμά την πολύ δυνατή ομάδα της παράταξης μας, με την οποία εργαστήκαμε μεθοδικά για την νίκη του συνδυασμού μας και πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο.
Και φυσικά δε θα μπορούσα να παραλείψω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής μου θητείας, είναι πάντα δίπλα μου, ακούραστο στήριγμα. Χωρίς τον σύζυγο μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, δεν θα μπορούσα να έχω πετύχει όσα κατάφερα ως σήμερα.
Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά! 
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 03.11.2026

Με θέα στην Ιαπωνία το πρώτο «Ανοιχτό παράθυρο στον κόσμο» για τα παιδιά του Δήμου Κηφισιάς

Με ένα συναρπαστικό ταξίδι στη νοοτροπία και την κουλτούρα της Ιαπωνίας «άνοιξε» με επιτυχία, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, το πρώτο «παράθυρο στον κόσμο» στον Δήμο Κηφισιάς, σε συν

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 03.11.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 3/11/26

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σχεδόν στο σύνολο της χώρας. Εντονότερα φαινόμενα με μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης θα εκδηλωθούν στη Δυτική Ελλάδα, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στ

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 02.11.2026

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο:«Νομιμότητα Παντού»- 90 κυβερνητικές προτεραιότητες έως τις εκλογές

Με έμφαση στη συνέχιση του κυβερνητικού έργου, τις οικονομικές πιέσεις που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά και τις προτεραιότητες έως το τέλος της τετραετίας, ξεκίνησε την εισήγησή του στη σημερινή συνεδ