Image
Παρασκευή 02 Ιουνίου 2023 16:50 Πολιτική Νομός: Ηρακλείου

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Επανεκκίνηση - συντονισμός επόμενων δράσεων τα θέματα της διευρυμένης συνεδρίασης (pics,vid)

Στον απολογισμό των εκλογών του Μαΐου, στον σχεδιασμό του οδικού χάρτη και των συγκεκριμένων δράσεων που θα ακολουθηθούν από το κόμμα της περίοδο αυτή για τη δεύτερη εκλογική μάχη στις 25 Ιουνίου, επικεντρώθηκε η διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενωτικό, την Πέμπτη 1η Ιουνίου, με εισηγητή το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κ. Ζαχαριάδη, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι 11 υποψήφιοι βουλευτές/τριες, οι Συντονιστές των ΟΜ, τα μέλη της ΚΕ, η υπεύθυνη από το Οργανωτικό Ελένη Γιακουμάκη, στελέχη και προσωπικότητες από την Αριστερά, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το συνδικαλισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Κοινή συνισταμένη σχεδόν όλων των τοποθετήσεων, ήταν η απόφαση να αγωνιστούμε, με σχέδιο, όραμα και αποφασιστικότητα, ώστε να ανατραπεί ο συσχετισμός που καταγράφηκε στις εκλογές του Μαΐου.
Είναι η ιστορική ευθύνη μας σήμερα: Να αφήσουμε πίσω μας το πένθος, και να ανασυγκροτηθούμε άμεσα. Τώρα. Χωρίς καμιά καθυστέρηση. Και φυσικά να δώσουμε τη μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα στην παραίτηση. Δεν έχουμε δικαίωμα στην εσωστρέφεια. Το μόνο μας όπλο και στρατηγική: να ανοιχτούμε στο λαό, να τον αφουγκραστούμε και να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμά μας. Να κάνουμε την ανατροπή».

Από την Δευτέρα 29 Μαΐου, όπως τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ξεκινήσει τη νέα προεκλογική περίοδο. Η επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο έχει έναν στόχο «την ανασύνταξη των δυνάμεων του κόμματος καθώς επίσης ένα σύντομο μετεκλογικό απολογισμό και την προετοιμασία του συνόλου των δυνάμεων για την κρίσιμη πολιτική μάχη που έρχεται στις 25 Ιουνίου» όπως είπε σε δηλώσεις του Press Office Online και στο ypopsifioi.gr.

Η συνεδρίαση αυτή που έγινε στο Ηράκλειο, όπως ανέφερε το μέλος της εκλογικής επιτροπή τους ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα της προσπάθειας ανασύνταξης, ανάταξης και επανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αυτό γιατί όπως σημείωσε «το Ηράκλειο παίζει καθοριστικό ρόλο και για τον λόγο αυτό οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες μας, να επικοινωνήσουμε με τους πολίτες και αυτό ακριβώς συζητάμε στην συνεδρίαση αυτή όπου βρεθήκαμε με το Συντονιστικό μας όργανο και με μέλη του κόμματος. Σκοπός μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην κοινωνία».

Στόχος της συνεδρίασης όπως είπε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης ήταν «να συντονίσουμε τις ενέργειες μας ώστε στις 25 Ιουνίου να καταγράψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε σχέση με το αποτέλεσμα της κάλπης στις 21 Μαΐου. Αυτό περιλαμβάνει πιο στοχευμένες περιοδείες, προσωπική επαφή με τον κόσμο αλλά κυρίως να ακουστεί το πρόγραμμα και οι προτάσεις μας και να αποφύγουμε τα λάθη της προηγούμενης περιόδου».

Δείτε το βίντεο: 
Post
Πολιτική Σάββατο 23.09.2023

Το μυστήριο με μια δημοσκόπηση - φάντασμα

Ένα φάντασμα ίπταται από χθες το απόγευμα πάνω από τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τραπέζια σχετικά με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ. Το φάντασμα αυτό είναι η δημοσκόπηση - «έκπληξη» ενός μεγάλο

Post
Πολιτική Παρασκευή 22.09.2023

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Προς συμφωνία για το μεταναστευτικό στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας στη Θεσσαλονίκη

Προς συμφωνία για το μεταναστευτικό στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, που θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, φέρονται να οδεύουν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Τουρκία

Post
Πολιτική Παρασκευή 22.09.2023

Αποστολάκης για το ολίσθημα Κασσελάκη: Ούτε ο Τσίπρας γνώριζε τα εθνικά θέματα – Ο Στέφανος μαθαίνει γρήγορα

Το «ολίσθημα» του Στέφανου Κασσελάκη για το Κυπριακό και οι γνώσεις του στα εθνικά θέματα κυριάρχησε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης