Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 00:00 Ειδήσεις

Σερ για Τίνα Τέρνερ: Έλεγε είμαι έτοιμη, δεν μπορώ το αντέξω άλλοΗ Σερ αποκάλυψε ότι ότι η αδελφική της φίλη, Τίνα Τέρνερ, που έφυγε την Τετάρτη (24.5.2023) από την ζωή σε ηλικία 83 ετών, στο σπίτι της στην Ελβετία, της είχε κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση πριν λίγο καιρό και της είχε πει ότι δεν μπορεί να αντέξει άλλο τα τεράστια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμη να πεθάνει.

Η Σερ ήταν αδελφική φίλη με την Τίνα Τέρνερ και τη επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι της στην Ελβετία. Η 77χρονη σταρ της μουσικής είπε ότι αρχικά η Τίνα Τέρνερ χαιρόταν να βλέπει φίλους και έδειχνε να παλεύει να ξεπεράσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν ήθελε να αποκαλυφθούν. «Περνούσε καλά, παρά το γεγονός ότι ήταν πραγματικά άρρωστη και δεν ήθελε να το μάθει ο κόσμος».

Σε μια όμως, από τις τελευταίες επισκέψεις η Τίνα Τέρνερ είπε στην Σερ ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου και θέλει να φύγει καθώς της τόνισε ότι: «Είμαι πραγματικά έτοιμη να φύγω. Είμαι έτοιμη γιατί απλώς δεν θέλω να το αντέξω άλλο αυτό».

Η Σερ ανέφερε πως όταν άρχισαν τα προβλήματα υγείας να καταβάλουν την Τίνα Τέρνερ σκέφτηκε ότι πρέπει να της σταθεί στη μάχη που δίνει.

«Άρχισα να την επισκέπτομαι γιατί θεώρησα ότι πρέπει να αφιερώσω αυτόν τον χρόνο στη φιλία μας, ώστε να ξέρει ότι δεν την έχουμε ξεχάσει», είπε η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει η Page Six.

Το τελευταίο δώρο

Η Σερ θυμήθηκε το δώρο που της έκανε η Τίνα Τέρνερ την τελευταία φορά που την επισκέφθηκε στην Ελβετία.

«Μου έδωσε ένα ζευγάρι παπούτσια την τελευταία φορά που την είδα. Ήταν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα», είπε η Σερ.

Η μεγάλη μάχη που έδωσε

Η Τίνα Τέρνερ αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα υγείας. Είχε υψηλή αρτηριακή πίεση για πολλές 10ετίες, αλλά δεν έπαιρνε καμία φαρμακευτική αγωγή και αυτό… κατέστρεψε τα νεφρά της και υποβαλλόταν σε αιμοκάθαρση.

Έπαθε εγκεφαλικό το 2013, με αποτέλεσμα να πρέπει να μάθει πώς να περπατά ξανά, ενώ το 2016, διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου.

πηγή: newsit.gr

 
Post
Ειδήσεις Πέμπτη 14.09.2023

Άνω Πατήσια: Ένοπλος σε διαμέρισμα απειλεί να πυροβολήσει

Μεγάλη κινητοποίηση στις αστυνομικές αρχές έχει προκαλέσει ένοπλος σε διαμέρισμα στην Αγίας Λαύρας στα Άνω Πατήσια, ο οποίος απειλεί να πυροβολήσει. Περισσότερα σε λίγο… Φωτογραφία αρχεί

Post
Ειδήσεις Κυριακή 10.09.2023

Blue Horizon: Στον ανακριτή ο καπετάνιος και τα δύο μέλη του πληρώματος

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν τα τρία από τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά που έχει συγκλονίσει

Post
Ειδήσεις Σάββατο 02.09.2023

Μήνυμα συμπαράστασης της Κομισιόν για τις φωτιές: Ελλάδα, δεν είσαι μόνη

«Ελλάδα, δεν είσαι μόνη. Συνεχίζουμε να σε βοηθάμε» αναφέρει σε σχέση με τις φωτιές στη χώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με ανάρτησή της στην πλατφόρμα Χ. Όπως σημειώνει, «ως απάντηση στις