Image
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 11:40 Βλέπω/Ακούω

Ζώδια σήμερα 31/03 Ασχοληθείτε με ότι σας δίνει χαρά – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Στο πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα, η αγάπη γίνεται αντιληπτή ως μια δύναμη που δίνει αρχοντιά και νόημα στη ζωή ακόμα και αν χρειαστεί να “επεκτείνει” τη πραγματική εικόνα του αγαπημένου προσώπου σε μια πιο ιδανική ή ακόμη και αν πρέπει να αφεθούμε και να ρισκάρουμε σε κάτι καινούργιο που έρχεται στο δρόμο μας. Η σχέση της με τον Ήλιο ενισχύει αυτή τη δυναμική και μας βοηθά να αντιληφθούμε τη χαρά της ζωής ως το πιο πολύτιμο στοιχείο για την ψυχική μας υγεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλή σχέση με τον Ήλιο σας σπρώχνει να γευτείτε τις χαρές της ζωής, αφήνοντας για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις και τη μουντή πραγματικότητα. Σήμερα μπορείτε να δώσετε ζωή σε πράγματα που για εσάς έχουν ιδιαίτερη αξία και θέλετε να τα κρατήσετε στο χρόνο. Φρόντισε τα με αγάπη και το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Για τους Ταύρους, σήμερα δώστε σημασία σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας. Μην σταθείτε σε μικρο-διαφωνίες που μπορούν να ταράξουν την ηρεμία σας. Αυτός που θέλει να είναι κοντά σας θα βρει το τρόπο να το κάνει, ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια που σας κρατούν μακριά αυτή τη στιγμή. Δώσε χώρο και χρόνο.

Για τους Διδύμους, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες σε ότι κινητοποιείται σήμερα και σας ενδιαφέρει να βρείτε λύση άμεσα. Η πραγματικότητα μπορεί να μοιάζει διαφορετική από ότι χτες και αυτό μπορεί να σας αλλάζει τα σχέδια που έχετε κάνει. Δείτε τι μπορείς να αποφύγετε και πως μπορείτε να δράσετε ευεργετικά προς αυτή την οδό. Έχετε επίσης κατά νου πως η απόσυρση δεν είναι μια ενεργητική δράση η οποία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Για τους Καρκίνους, η επανάληψη μιας δράσης που ήδη έχει δείξει την ανεπαρκή αποτελεσματικότητά της δεν είναι μια έξυπνη κίνηση εκ μέρους σας. Επίσης αυτή τη στιγμή μια «αλλαγή» πιθανά να μην μπορεί να φέρει άμεσα τα αποτελέσματα που ζητάτε. Καλύτερα να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση αυτή τη στιγμή και να επανεξετάσεις τα δεδομένα που υπάρχουν, χωρίς να βάζετε μακροχρόνιους στόχους.

Για τους Λέοντες, είναι μια στιγμή στη ζωή σας που δεν είναι εύκολο να αφήσετε πράγματα που σας δυσαρεστούν στην άκρη ωστόσο προτιμάτε να δείχνετε μόνο την καλή/γοητευτική σας πλευρά προς τα έξω. Σήμερα η μέρα απαιτεί αυθεντικότητα και να είστε διάφανη/ος ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να εκφράσετε τις λιγότερο ευχάριστες πλευρές ή αδυναμίες σας.

Για τους Παρθένους, η μαγεία σήμερα μπορεί να σας μεταφέρει σε άλλους κόσμους πιο ιδεατούς και περισσότερο δημιουργικούς. Μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται και μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε αυτό που σκέφτεστε να κάνετε.

Για τους Ζυγούς, η μέρα σήμερα σας θέλει με ανεβασμένη τη διάθεση να κάνετε πράγματα εκτός γραφείου και καθημερινών υποχρεώσεων. Ο χρόνος που θα μπορούσατε να αφιερώσετε για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν είναι πολύτιμος και ευεργετικός για τη ψυχική σας υγεία. Σήμερα το καλύτερο θα ήταν να ασχοληθείτε με κάτι που ζητά ομαδική εργασία για ένα κοινό σκοπό.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν χρειάζεται να πείσετε κανέναν για τους σκοπούς και τα έργα σας. Είναι κάτι που θα φανεί και σαν μαγνήτης θα έλξετε το ενδιαφέρον, τον θαυμασμό αλλά και τη ζήλια για τις ικανότητές σας. Η αυτοεκτίμηση σας χτίζεται μέρα με την μέρα, με τόλμη και ένα μυστήριο δημιουργείται γύρω σας, ιδιαίτερα σήμερα. Μείνε σταθερή/ός στις φιλοδοξίες σας.

Για τους Τοξότες, η κούραση της επαναληψιμότητας σήμερα μπορεί να γίνει περισσότερο αισθητή. Η αλλαγή χρονοδιαγραμμάτων και υποχρεώσεων που έχετε σε καθημερινή βάση νιώθετε πως είναι απαραίτητη και δεν έχετε άδικο. Η φαντασία σας σήμερα μπορεί να σας δώσει κάποια στοιχεία που χρειάζεται να προστεθούν στη καθημερινότητά σας ώστε να γίνει περισσότερο δημιουργική και ευχάριστη.

Για τους Αιγόκερους, η αμφισβήτηση από συναδέλφους ή/και φίλους σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το εάν είναι σωστός ο δρόμος που έχετε επιλέξει. Η εμπιστοσύνη στη πορεία σας μπορεί να κλονιστεί αλλά δεν είναι σίγουρο αν χρειάζονται αλλαγές. Αυτό είναι κάτι που θα το ψάξετε αλλά είναι πιθανότερο να επιβεβαιώσετε τη σωστή επιλογή που έχετε κάνει παρά την αλλαγή πλεύσης στο σήμερα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα χρειάζεται να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Κυρίως τα μάτια της καρδιά σας γιατί εκεί η φαντασία και η διαίσθηση θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέα ενδεχόμενα. Στοιχεία τα οποία θα φέρουν καλύτερη εσωτερική ισορροπία εάν είστε έτοιμη/ος να τα συλλάβετε και να τα υιοθετήσετε στη ζωή σας. Προσπαθήστε σήμερα να κρατήσετε την αγκαλιά σας ανοιχτή και θερμή για αυτούς που την έχουν ανάγκη.

Για τους Ιχθύες, είναι μια ημέρα που μπορείτε να αγγίξετε υπερβατικούς κόσμους. Θα μπορούσατε να έχετε έντονα όνειρα ή να νιώθετε πως η φαντασία σας είναι τόσο ενεργή σαν να είναι η αντικειμενική πραγματικότητα της ζωής σας. Όποια και αν είναι η αίσθηση, είναι πολύ δημιουργική και χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε ως μια μαγική εμπειρία. Εξάλλου, είμαστε μέρος του σύμπαντος και έχουμε την μαγεία μέσα μας.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.06.2024

ΕΛΜΕΠΑ: Πλήρης αντιστοίχιση του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών με τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια

Σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του ΕΛΜΕΠΑ αναφέρει: “Με ομόφωνη απόφασή της, στις 5 Ιουνίου 2024, η επταμελής Επιτροπή του άρθρου 66 του νόμου 4610/2019, εισηγείται την πλήρη αντιστοίχιση του

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.06.2024

Στις 29 Ιουνίου Open Day Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΔΥΠΑ στην Ελευσίνα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου από τις 11:00 έως τις 20:00 την εκδήλωση «Open Day - Γνώρισε τις Σχολές της ΔΥΠΑ», στον κεντρικό πεζόδρομο της Ελευσ

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 18.06.2024

Η Περιφέρεια Κρήτης έλαβε το πρώτο βραβείο καλύτερης αναρτημένης εργασίας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας

Το πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την επιστημονική μελέτη που αφορά την εντομολογική επιτήρηση των πληθυσμών κουνουπιών στο νησί εξαιτίας της κλιματικής κρίσης κατά τη χειμερινή περίοδο 2023-2024 απέσπα