Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2022 18:47 Αθλητικά

Μουντιάλ 2022: Δεν απείλησε ότι θα αποχωρήσει ο Ρονάλντο - Τι είπε με τον Σάντος


Η Πορτογαλία θα κοντραριστεί με το Μαρόκο για τη φάση των "8" του Μουντιάλ 2022 αλλά τα ΜΜΕ απασχολεί η κόντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φερνάντο Σάντος και φημολογούμενη απειλή του ότι θα αποχωρήσει από το Κατά. Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας διέψευσε τη φήμη.

Ο CR7 περίμενε πώς και πώς το Παγκόσμιο Κύπελλο ώστε να έρθει ξανά στο προσκήνιο έπειτα από όσα έγιναν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την αρχή της σεζόν, αλλά τελικά έχει μπει στο στόχαστρο οπαδών και δημοσιογράφων λόγω της συμπεριφοράς του. Το γεγονός, επομένως, ότι υπήρξαν δημισιεύματα, σύμφωνα με τα οποία απείλησε να φύγει από το Κατάρ επειδή δεν ήταν βασικός κόντρα στην Ελβετία, δεν βοήθησαν την κατάσταση.

Έτσι, σε μια προσπάθειά του να επαναφέρει την ηρεμία γύρω από την ομάδα, ο Σάντος αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Συνηθίζω να ανακοινώνω την 11άδα στους παίκτες όταν είμαστε στο γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη. Πάντα έκανα έτσι, αλλά αυτή τη φορά προτίμησα να μιλήσω με τον Ρονάλντο. Είναι ο αρχηγός, έχει δώσει πολλά στην Πορτογαλία και έπρεπε να έχω αυτή τη συζήτηση μαζί του. Πρόσωπο με πρόσωπο», είπε αρχικά ο προπονητής της Πορτογαλίας και συνέχισε.

«Έγινε την παραμονή του αγώνα με την Ελβετία, μετά το γεύμα, στο γραφείο μου. Δεν είχαμε ποτέ ξανά οι δυο μας μόνοι μας. Του είπα «Κριστιάνο, δεν θα είσαι βασικός, αλλά πιστεύω ότι θα είσαι πολύ σημαντικός μπαίνοντας κατά τη διάρκεια του αγώνα». Αν ήταν ικανοποιημένος; Προφανώς και όχι, πάντα ήταν βασικός, είναι λογικό. Με ρώτησε αν είναι καλή ιδέα, ήταν μια ήρεμη, χαλαρή συζήτηση».

Όσο για τα περί απειλών ότι θα εγκαταλείψει την αποστολή και θα φύγει από το Κατάρ, ο Σάντος είπε: «Δεν μου είπε ποτέ ότι θα έφευγε από τη αποστολή της Πορτογαλίας. Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει εδώ. Ας αφήσουμε τον Κριστιάνο ήσυχο. Πρέπει να δείτε πώς είναι η στάση του. Βγήκε από τα αποδυτήρια κόντρα στην Ελβετία, έκανε ζέσταμα, βγήκε για τρέξιμο, πανηγύρισε τα γκολ με τους συμπαίκτες του, τούς κάλεσε να χαιρετήσουν τους φιλάθλους».

πηγή: newsbeast.gr

 
Post
Αθλητικά Τρίτη 02.06.2026

Στο Παγκρήτιο στις 12 Αυγούστου το Super Cup ΑΕΚ-ΟΦΗ

Στο Παγκρήτιο Στάδιο θα διεξαχθεί τελικά το φετινό Super Cup Ελλάδας, με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον Κυπελλούχο ΟΦΗ. Η απόφαση οριστικοποιήθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής

Post
Αθλητικά Κυριακή 31.05.2026

Ένας νεκρός και εκατοντάδες τραυματίες στα επεισόδια μετά τους πανηγυρισμούς για την Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, 219 πολίτες και αστυνομικοί τραυματίστηκαν — οκτώ εκ των οποίων σοβαρά — ενώ σημειώθηκαν 780 προσαγωγές, λεηλασίες και εκτεταμένοι βανδαλισμοί. Αυτά

Post
Αθλητικά Παρασκευή 29.05.2026

Αλλαγή φωτιστικών σωμάτων στα βοηθητικά γήπεδα του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αναβάθμισης του εξοπλισμού στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Αλικαρνασσού. Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Τσαπάκης, στο Β’ β