Image
Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022 20:39 Οικονομία

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου - Οι νέες ημερομηνίες

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023 για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ως εκ τούτου, όπως αναφέρει ο e-ΕΦΚΑ σε ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

madata.gr

Post
Οικονομία Κυριακή 29.03.2026

e-ΕΦΚΑ: Ρεκόρ εκδόσεων για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης – Πάνω από 500.000 κάρτες το 2025

Μαζική στροφή των ασφαλισμένων στη δωρεάν υγειονομική κάλυψη για ταξίδια σε ΕΕ, ΕΟΧ και Ελβετία. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν την αναχώρησή σας. Εντυπωσιακή αύξηση κατέγραψε ο e-ΕΦΚΑ στην έκδοση

Post
Οικονομία Παρασκευή 27.03.2026

Creta Food & Drink Expo 2026: Η «καρδιά» της κρητικής διατροφής χτύπησε στο ΔΕΚΚ (vid, pics)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Κρήτη, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο της ως κορυφαία στρατηγική πλατφόρμα διασύνδεσης για τον αγροδιατροφικό κλάδο.Στο Διε

Post
Οικονομία Παρασκευή 27.03.2026

Ψηφιοποιείται η άρση κατασχέσεων από την 1η Απριλίου

Αλλάζει από την 1η Απριλίου 2026 η διαδικασία άρσης κατασχέσεων για οφειλές προς τη φορολογική διοίκηση, με την ΑΑΔΕ να προχωρά στην πλήρη ψηφιοποίησή της. Με απόφαση του διοικητή Γιώργου Πιτσιλή (Α.