Image
Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 17:32 Αθλητικά

Εθνική Ελλάδας: Βασικοί Σιώπης και Δουβίκας με Κύπρο

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου (24/9, 21:45) για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League.

Η Εθνική Ελλάδας θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Nations League, με τον Γκουστάβο Πογέτ να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Για την ακρίβεια, έχει αποφασίσει για 10 από τους 11 παίκτες, μιας και παίζεται η θέση δίπλα στον Σιώπη μεταξύ του Κουρμπέλη και του Μπουχαλάκη.

Η γαλανόλευκη θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βλαχοδήμος, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μπάλντοκ, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Τσιμίκα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σιώπης μαζί με έναν εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη και μπροστά τους ως δεκάρι θα είναι ο Μπακασέτας. Ως εξτρέμ θα παίξουν οι Μασούρας και Πέλκας με τον Δουβίκα στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αποτελείται από τους: Μπάρκα, Πασχαλάκη, Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Γούτα, Χατζηδιάκο, Κυριακόπουλο, Μαυροπάνο, Ρότα, Τσιμίκα, Κουλιεράκη, Αλεξανδρόπουλο, Μπακασέτα, Μπουχαλάκη, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Παπανικολάου, Σιώπη, Χατζηγιοβάνη, Δουβίκα, Φούντα, Γιακουμάκη, Ιωαννίδη, Μασούρα, Πέλκα, Τζόλη.

 


Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

Μια ενδεκάδα παιχτών του ΟΦΗ στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου

Μια ενδεκάδα παιχτών του ΟΦΗ θα βρεθεί στις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ:Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά συνολικά μια ενδεκάδα θα μπορούσαν να συμπληρώσ

Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

Αλέξη Καλοκαιρινός: Αδόκιμος και υποτιμητικός ο χαρακτηρισμός «no-name» για τον ΟΦΗ

Δήλωση – απάντηση στον υποτιμητικό χαρακτηρισμό «ομάδα χωρίς όνομα» όπως χαρακτήρισε τον ΟΦΗ η γερμανική ιστοσελίδα Bild έστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός. Τονίζοντας

Post
Αθλητικά Δευτέρα 21.09.2026

ΟΦΗ: Έσωσε την παρτίδα στο φινάλε με «κεραυνό» του Αθανασίου!

Ο ΟΦΗ απέφυγε την ήττα την τελευταία στιγμή απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Νίκο Αθανασίου να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το τελικό 2-2 σ