Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 23:49 Αθλητικά

ΑΕΚ: Επιτυχημένη η επέμβαση στο χέρι του Τζαβέλλα, μένει ένα με ενάμιση μήνα εκτός


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λεπτή χειρουργική επέμβαση στο αριστερό χέρι του Γιώργου Τζαβέλλα. Βάζει νάρθηκα για τις επόμενες εβδομάδες και μένει ένα με ενάμιση μήνα εκτός.

Σε χειρουργική επέμβαση μετά το κόψιμο που είχε στο χέρι από το τζάμι που έσπασε πάνω στα νεύρα του στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η επέμβαση έλαβε χώρα στο Ιατρικό Κέντρο και όλα πήγαν καλά για τον 34χρονο στόπερ της ΑΕΚ.

Ήταν μια λεπτή χειρουργική επέμβαση με χρήση μικροσκόπιου στο αριστερό χέρι καθώς το κόψιμο ήταν αρκετά σοβαρό από τη στιγμή που είχαν πειραχθεί τένοντας, νεύρο και φλέβα. Γι' αυτό άλλωστε είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το γήπεδο στο νοσοκομείο του Αγρινίου και από εκεί στην Αθήνα μπαίνοντας στο χειρουργείο τις επόμενες ώρες.

Στο χέρι του Έλληνα διεθνή αμυντικού της ΑΕΚ θα τοποθετηθεί νάρθηκας, τον οποίο θα φέρει για τις επόμενες εβδομάδες κατά τις οποίες φυσικά δεν θα μπορεί να προπονείται. Μόνο όταν τον βγάλει θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει προπονήσεις και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται μάξιμουμ στον ένα με ενάμιση μήνα. Αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά και από το πως θα κυλήσει η αποκατάσταση. Ο Τζαβέλλας θα μείνει και σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο και τη Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο.

madata.gr
Post
Αθλητικά Σάββατο 04.04.2026

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος και συγκεκριμένα ωςτο καλοκαίρι του 2029, καθώςυπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ_ΟΦΗ αναφέρει: ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ιδια

Post
Αθλητικά Πέμπτη 02.04.2026

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία γερμανικών ομάδων στίβου

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου αποτελούν πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών στίβου από ευρωπαϊκές χώρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεκαήμερη προετοιμασία δύο ομάδων Γε

Post
Αθλητικά Δευτέρα 30.03.2026

Τον Δήμαρχο Ηρακλείου βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για τη στήριξή στο RUN GREECE και τον κλασικό αθλητισμό

Το Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης στη «Γιορτή Στίβου» που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου το απόγευμα του Σαββάτου 28/3, για τ