Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 23:47 Αθλητικά

Προπονητής Τεντόγλου: «Θέλαμε το κάτι παραπάνω και ο Μίλτος το εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο»


Για την εμφάνιση του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο μίλησε ο προπονητής του Έλληνα αθλητή, Γιώργος Πομάσκι.

«Σε κάθε αγώνα θέλεις το κάτι παραπάνω. Μετά από μια χρόνια που ο Μίλτος έχει κερδίσει 3 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις ζητούσαμε την επίδοση. Θέλαμε το κάτι παραπάνω και ο Μίλτος το εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομα του με αρκετές επιτυχίες του ελληνικού στίβου.

«Είχε κερδίσει τον αγώνα και εγώ είχα αποφασίσει να ρισκάρουμε. Τον στρίμωξα πάρα πολύ με διαφορετικές κινήσεις και τρόπους εκτέλεσης της φόρας που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και ο Μίλτος τα κατάφερε», είπε ο Γιώργος Πομάσκι για το «χρυσό» άλμα των 8 μέτρων και 52 εκατοστών.

«Ο Μίλτος είναι διαφορετικός με δικιά του εξυπνάδα. Πολλές φορές εγώ ζορίζομαι γιατί πρέπει να βρω κάτι ώστε να συμπίπτουμε. Δουλέψαμε με μια ασφάλεια ώστε να κάνουμε το μίνιμουμ και να πάμε μετά για κάτι άλλο. Από 10 λεπτά συζήτησης είπε μόνο ένα ναι», πρόσθεσε.

«Κάνει πολύ βαθιές αναλύσεις και έρχεται έτοιμος. Αλίμονο σου αν είσαι ανέτοιμος. Δουλεύεις με ένα παιδί που έχει όνειρα και στόχους στη ζωή του. Θέλεις πάντα να είναι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι για να μπορούμε να συνεχίσουμε», κατέληξε ο Γιώργος Πομάσκι.

Πηγή: topontiki.gr

Post
Αθλητικά Δευτέρα 15.09.2025

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό. Ώρα και κανάλι τηλεόρασης

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025, στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2025. Η ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν λεπτ

Post
Αθλητικά Κυριακή 14.09.2025

EuroBasket 2025: Η Γερμανία Πρωταθλήτρια Ευρώπης – Επικράτησε 88-83 της Τουρκίας σε τελικό «θρίλερ»

Η Γερμανία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο EuroBasket 2025, επικρατώντας με 88-83 της Τουρκίας σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η αναμέτρηση

Post
Αθλητικά Κυριακή 14.09.2025

Η Ελληνική Ομάδα πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 3-1 από τη Βραζιλία

Η Hellenic Energy Ελληνική Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Βραζιλία για το Davis Cup, γνωρίζοντας την ήττα με συνολικό σκορ 3-1. Παρά την προσπάθεια και τη μαχητικότητα των Ε