Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 21:50 Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του αξίας 240.000 ευρώ!


Mια Aston Martin DBX, 707 ίππων, με αξία που υπολογίζεται σε περισσότερα από 240.000 ευρώ, έκανε δώρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά. Όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα orange.fr ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, νο 5 στην παγκόσμια κατάταξη, «ξάφνιασε τον πατέρα του Απόστολο, με ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο».

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη. Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά. 
 
Μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πάρει και την πρωτοβουλία οι πινακίδες του αυτοκινήτου να είναι «24/12», ημερομηνία γέννησης του πατέρα του. 
 
«Νιώθω ξεκούραστος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να αποσυνδεθώ πραγματικά από τον κόσμο του τένις και να ζω απλά περιτριγυρισμένος από τους φίλους μου, να μπορώ να φάω πιάτα από την παιδική μου ηλικία. Όλα αυτά είναι θετικά, φέρνουν όμορφες αναμνήσεις. Είναι πολύ καλό να ξεφεύγουμε από τον ανταγωνισμό γιατί μερικές φορές μας κάνει να χάνουμε τα μυαλά μας», εκμυστηρεύτηκε ο Έλληνας πρωταθλητής μιλώντας στο Tennis TV και ενώ προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

madata.gr
Post
Αθλητικά Τετάρτη 04.03.2026

Σήμερα τα εξ αναβολής παιχνίδια στη Super League: ΠΑΟ-ΟΦΗ και ΠΑΟΚ- Κηφισιά

Δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις για ξεχωριστές αγωνιστικές περιλαμβάνει το σημερινό (4/3) πρόγραμμα της Super League. Στις18:00 μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται τον ΟΦΗ για τη

Post
Αθλητικά Τετάρτη 04.03.2026

Έφυγε από τη ζωή ο προπονητής Βασίλης Δανιήλ

Σε ηλικία 88 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Βασίλης Δανιήλ, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της ελληνικής προπονητικής σκηνής. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 16:00, στον Ιερό Ναό Αγίων

Post
Αθλητικά Τρίτη 03.03.2026

Πέθανε ο ιστορικός παράγοντας του ΟΦΗ Γιώργος Καραντινός

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο ιστορικός παράγοντας του ΟΦΗ Γιώργος Καραντινός, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του συλλόγου και την κοινωνία του Ηράκλειο. Ο Καραντινός υπήρξε από τις πιο χαρα