Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 23:56 Βλέπω/Ακούω

Πασχάλης: Το τεστ DNA έσωσε το γάμο μου με την Αλίκη


Για το σημείο που έσωσε, όπως είπε τον γάμο του, μίλησε ο Πασχάλης Αρβανιτίδης σε συνέντευξή του. O τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την περίοδο κατά την οποία βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αναγνώρισης του παιδιού και το τεστ DNA.

Το διαχειριστήκαμε και το διαχειριζόμαστε ακόμα γιατί κάποια στιγμή θα τελειώσει, δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ κι η Αλίκη έχουμε μια τοποθέτηση νομικά και μένουμε σε κάποιες θέσεις. Ας περιμένουμε τον χρόνο και τις εξελίξεις και κάποια στιγμή η αλήθεια και οι αδικημένοι θα δικαιωθούν όποιοι κι αν είναι. Πιστεύω είμαι πολύ αδικημένος, είπε αρχικά ο Πασχάλης.

Στην πορεία αναφέρθηκε στο πώς κατάφερε μέσα από όλη αυτή την ιστορία να σώσει τον γάμο του με τη σύζυγό του εκμυστηρεύτηκε. Όταν έσκασε αυτή η ιστορία και ήρθε η αγωγή της αναγνώρισης στο σπίτι, η Αλίκη διάβασε την αγωγή. Όταν τελείωσε το διάβασμα, μου λέει 'αυτή λέει ψέματα'. Γιατί; Διότι έχει ένα σημείο η αγωγή, που ενώ έχει παντού λεπτομέρειες για το τι έγινε, το πού πήγαμε, το τι κάναμε, ότι είχαμε σχέση κλπ, όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο της σύλληψης του παιδιού της, δεν αναφέρει ούτε ημερομηνία. Λέει τον Μάιο; Όταν πας στον γιατρό σου λέει. Αυτό το σημείο έσωσε τον γάμο μου. Είμαστε μια γροθιά μαζί γιατί με πίστεψε,  συμπλήρωσε ο Πασχάλης.

madata.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 14.12.2025

Αγρότες: Τα 14 επίσημα αιτήματα προς την κυβέρνηση

Λίστα με τα 14 επίσημα αιτήματά τους απέστειλαν το απόγευμα της Κυριακής οι αγρότες προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την πανελλαδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νίκα

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 14.12.2025

Εντοπισμός και διάσωση 23 αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους στην Καλαμάτα

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλαμάτας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΕΚΣΕΔ), για την παροχή συνδρομής σε μία λέμβο με αλλοδαπούς

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 14.12.2025

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία απολογίας για τους συλληφθέντες στην Κρήτη – Βαρύ κατηγορητήριο

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους ενώπιον του Ευρωπαίου Ανακριτή έλαβαν οι συλληφθέντες στην Κρήτη για την υπόθεση παράνομων αγροτικών επιδοτήσεων μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ. Οι κατηγορούμεν