Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 21:30 Ειδήσεις

Συγκινεί ο πατέρας της Τοπαλούδη: Η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης


Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, για τη δίκη της υπόθεσης δολοφονίας της κόρης του.

Η εισαγγελέας, η κυρία Καπαγιάννη, όπως και πρωτοδίκως η κυρία Δόγκα είπανε αυτά που έπρεπε να πούνε και είχαν όλα τα νομικά επιχειρήματα που έπρεπε να υπάρχουν, για να κάνουν την εισήγησή τους, όπως έπρεπε, είπε αρχικώς ο κ. Τοπαλούδης, τονίζοντας πως η εισαγγελέας ήταν η φωνή της Ελένης μέσα στην δικαστική αίθουσα.

Κατόπιν, την ευχαρίστησε δημόσια, όχι μόνο η οικογένεια της Ελένης αλλά και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία, «γιατί πραγματικά ειπώθηκαν πράγματα όπως έπρεπε και φυσικά η ποινή που εισηγήθηκε ήταν η ανώτερη προβλεπόμενη, όπως και πρωτοδίκως, ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τοπαλούδης επισήμανε πως στην γιορτή της μητέρας θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να καλέσει «όλες αυτές τις μάνες και τη μάνα του Παύλου Φύσσα, στο γραφείο του, να κάνουν μία ουσιαστική συζήτηση αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

madata.gr
Post
Ειδήσεις Δευτέρα 11.05.2026

Με συγκίνηση και συμβολισμό τιμήθηκε η Μητρότητα στο Αστρίτσι

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου», με σταθερό προσανατολισμό στην ανάδειξη των αξιών της οικογένειας, αφιέρωσε την Κυριακή 10 Μαΐου 2026 σε μια εκδήλωση υ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 07.05.2026

Γ. Αυτιάς για σύνορα: Αύξηση κονδυλίων, άμεσες επιστροφές, ολοκλήρωση έργων στον Έβρο

Δέκα προτάσεις κατέθεσε στην Οικονομική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ως εισηγητής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, σχετικά με την οικονομική

Post
Ειδήσεις Σάββατο 02.05.2026

Ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης για φθηνό ρεύμα ζήτησε από την Κομισιόν ο Γ. Αυτιάς

Την ολοκλήρωση της ηλεκτρικής διασύνδεσης στην Ευρώπη, ζήτησε από την Κομισιόν ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, ώστε να μειωθεί άμεσα η τιμή του ρεύματος και στην Ελλάδα. Ο Έλληνας