Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022 23:14 Ειδήσεις

Μάχη για τις αποζημιώσεις στο πρωτοδικείο έξι χρόνια μετά το δυστύχημα Παντελίδη


Έξι χρόνια μετά το δυστύχημα, η σύγκρουση ανάμεσα στην οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή και τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ, συνεχίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου ζητούν αποζημιώσεις για τους τραυματισμούς και την ταλαιπωρία που υπέστησαν για μήνες, με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να επιμένει μέχρι σήμερα πως το τζιπ δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ιατροδικαστής που διόρισε η οικογένεια κατέθεσε πως οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριάκου.

«Ξεκάθαρα καταθέτω, είμαι 1.000% σίγουρος ότι οδηγός ήταν η κυρία Ευφροσύνη Κυριάκου, πράγμα που προκύπτει από το κάταγμα της στο βραχιόνιο οστό που εμφανίζεται στον οδηγό που δεν φοράει ζώνη, λόγω του τιμονιού που κρατάει».

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα του 2017, οδηγός στο μοιραίο τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης που όπως είχαν δείξει οι τοξικολογικές εξετάσεις είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάτι που από τότε η οικογένειά του αμφισβητεί.

«Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της».

Η Μίνα Αρναούτη ζητά από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Από αυτά, τα 500.000 ευρώ είναι για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά τα νοσήλια.

«Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου».

Η Φρόσω Κυριάκου, ζητά συνολικά 94.630 ευρώ από την ασφαλιστική, εκ των οποίων τα 80.000 είναι για ηθική βλάβη και τα υπόλοιπα για τα νοσήλια.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη ανέφερε και τα όσα της είπε η κόρη της, για τη νύχτα που προηγήθηκε.

«Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά».

madata.gr
Post
Ειδήσεις Τρίτη 09.12.2025

ΟΠΕΚΕΠΕ: Διευκρινίσεις για τους ελέγχους στο Μέτρο 23 - Τι απαντά για τον αποκλεισμό αγροτών

Διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο διενέργειας των ελέγχων στα αγροτεμάχια του Μέτρου 23 έδωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά την κοινή δήλωση έξι βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησαν την άρση του αποκλεισμού

Post
Ειδήσεις Δευτέρα 08.12.2025

Σάκης Αρναούτογλου: Μαθητές από Άγραφα και Οινούσσες στο κέντρο των Eυρωπαϊκών αποφάσεων

Ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου διοργανώνει την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2025, στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) ειδική τηλεοπτική εκδήλωση–εκπομπή από το Στούντιο AGORA του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.12.2025

Σάκης Αρναούτογλου προς Αντιπρόεδρο της Κομισιόν Ραφαέλε Φίτο: «Η Πολιτική Συνοχής δεν θα γίνει εργαλείο συγκεντρωτισμού – Ακούστε επιτέλους τις Περιφέρειες της Ευρώπης»

Παρέμβαση στην Επιτροπή Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου, στη συζήτηση με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Ραφαέλε Φίτο για τ