Image
Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021 20:22 Βλέπω/Ακούω

Πάπας Φραγκίσκος: Η ιστορική Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής

Ο Πάπας Φραγκίσκος τέλεσε Θεία Λειτουργία στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής «Χρήστος Λαμπράκης», όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων.

Συλλειτούργησαν Επίσκοποι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και όλος ο κλήρος της Καθολικής Εκκλησίας της χώρας (περίπου 70 ιερείς, διάκονοι και λειτουργοϋπηρέτες).

Στην αίθουσα βρίσκεται το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό όργανο των Βαλκανίων. Την λειτουργία είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και από όλες τις άλλες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής, έως 2.500 άτομα.

Σημειώνεται ότι τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή πληρότητα 50% και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

madata.gr
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 28.04.2026

2,83 εκατομμύρια ευρώ για αγροτική οδοποιία από την Περιφέρεια Αιγαίου

Με στόχο την ουσιαστική ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των νησιών, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προχωρά στην ενεργοποίηση της πρόσκλησης για τη &laqu

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 28.04.2026

Με εξαιρετική επιτυχία η ημερίδα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την Κυβερνοασφάλεια στην εποχή της NIS2

Με μεγάλη συμμετοχή και έντονο ενδιαφέρον από την επιχειρηματική κοινότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2026, στην Αίθουσα «Καστελλάκη» του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, η ημερίδα με