Image
Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 16:53 Γυναίκα

Νεανικό look: Συμβουλές για να διατηρήσετε την φρεσκάδα και τη λάμψη που σας αξίζει

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να κάνουμε ο χρόνος περνά και εμείς μεγαλώνουμε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να δείχνουμε νεότερες.

Τα σημάδια του χρόνου μπορούν να γίνουν πιο έντονα, αν δεν ακολουθήσουμε κάποιο είδος περιποίησης. Όσο κι αν έχουμε εξοικειωθεί με την ιδέα της ρυτίδας, σίγουρα θα αισθανθούμε πιο όμορφα, αν την εξαφανίσουμε.

Δεν είναι άλλωστε αδύνατον να κάνουμε το δέρμα μας να φαίνεται πιο νέο. Πρέπει απλά να ακολουθήσουμε μερικά βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς και το μακιγιάζ μας για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την φρεσκάδα και τη νεανική λάμψη.

Κοιμήσου σωστά: Η εμπειρία μας λέει ότι ένας καλός ύπνος βοηθάει στο να φαινόμαστε πιο φρέσκες, αλλά και νεότερες. Άλλωστε, ένας καλός ύπνος είναι το μυστικό πολλών διάσημων γυναικών.

Φρόντισε τα μάτια σου: Είναι γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε σε έναν άνθρωπο είναι τα μάτια του. Άρα λοιπόν κουρασμένα μάτια και με μαύρους κύκλους δεν βοηθούν στο φρέσκο λουκ που θέλουμε να πετύχουμε. Γι’ αυτό, πρόσεξε τη διατροφή σου και χρησιμοποίησε το κονσίλερ σου.

Καθαρό δέρμα: Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας εμφάνισης των ρυτίδων είναι το make-up. Μόλις λοιπόν γυρίσεις στο σπίτι, είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσεις πολύ καλά το δέρμα σου, ώστε να φύγει ό,τι προϊόν έχεις εφαρμόσει επάνω.

Χρησιμοποίησε την κρέμα σου: Η βασική κρέμα που θα πρέπει να χρησιμοποιείς κάθε μέρα είναι σίγουρα η ενυδατική σου. Η ενυδάτωση είναι πάρα πολύ σημαντική για την ελαστικότητα του δέρματος. Ωστόσο, μπορείς να χρησιμοποιείς ανάλογα με την ηλικία σου και μία καλή αντιρυτιδική.

Λευκό και καθαρό χαμόγελο: Η υγεία των δοντιών σου είναι πάρα πολύ σημαντική, όχι μόνο για την ομορφιά σου φυσικά. Σίγουρα όμως, ένα όμορφο χαμόγελο, βοηθάει στο να φαινόμαστε νεότερες. Έτσι, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι τον οδοντίατρο σου, όποτε αυτό χρειάζεται και να φροντίζεις
καθημερινά τα δόντια σου. Έτσι, το χαμόγελό σου θα είναι πάντα λαμπερό.

Πόδια και χέρια: Τα πόδια και τα χέρια μας είναι από τα πιο δύσκολα σημεία που μπορούμε να περιποιηθούμε, ώστε να φαινόμαστε και να νιώθουμε νεότερες. Μην ξεχνάς λοιπόν ποτέ να τα περιποιείσαι αμφότερα, δίνοντας έμφαση στις φτέρνες των ποδιών και στα δάχτυλα των χεριών. Φυσικά ένα μανικιούρ και ένα πεντικιούρ πάντα βοηθάει στην καλή εμφάνιση.

Σεξ: Όλες οι έρευνες δείχνουν, ότι ένα από τα πιο διασκεδαστικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να δείχνεις νεότερη, είναι το σεξ!
Ακολούθησε λοιπόν και κι εσύ τις συμβουλές μας και θα δεις, ότι σε μικρό χρονικό διάστημα και θα νιώθεις και θα φαίνεσαι μέχρι και 10 χρόνια νεότερη. Καλή επιτυχία!

ourlife.gr
Post
Γυναίκα Παρασκευή 14.01.2022

Κίνδυνος όταν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχετε να κάνετε έρωτα

Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου όταν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έχετε να κάνετε έρωτα Η υγιής σεξουαλική ζωή έχει συνδεθεί με την καλή λειτουργία της καρδιάς, το μειωμένο άγχος

Post
Γυναίκα Πέμπτη 30.12.2021

Με ποιους τρόπους επηρέασε αρνητικά το lockdown την υγεία, αλλά και την ομορφιά;

Η περίοδος της πανδημίας είχε τρομακτικές συνέπειες για την υγεία και την ομορφιά, ακόμη και για άτομα που δεν έχουν κολλήσει κορoνοϊό. Για παράδειγμα, η εποχή της Covid υπήρξε μια παγκόσμια έξαρση τρ

Post
Γυναίκα Τρίτη 28.12.2021

Τι να κάνετε όταν τα μαλλιά φριζάρουν λόγω στατικού ηλεκτρισμού

Έφτασε αυτή η εποχή που το αγαπημένο πουλόβερ και ο ζεστός σκούφος δημιουργούν μια κατάσταση με φριζαρισμένα μαλλιά, που πετάνε (κοινώς ηλεκτρίζονται) και δεν στρώνουν εύκολα. Για την ιστορία, όταν