Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 11:22 Κρητική διατροφή Σούπα με τορτελίνια και κιμά από λουκάνικο Υλικά 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο αλεσμένο 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου 1 ματσάκι καλαί (kale) ψιλοκομμένο 300 γρ. τορτελίνια τυριού 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος Εκτέλεση Βήμα 1 Σοτάρετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Βήμα 2 Σουρώστε το περιττό λίπος από το σκεύος και τοποθετήστε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το καλαί και σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά. Βήμα 3 Προσθέστε το λουκάνικο και τα τορτελίνια στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 7 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βήμα 4 Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε με επιπλέον νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικάnewsbeast.gr