Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 17:47 Αθλητικά

Χρυσό μετάλλιο η Γιαννακοπούλου και ασημένιο η Σταυρίδου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Νεανίδων


Το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας Νεανίδων στη Μπούντβα του Μαυροβουνίου περνάει στην ιστορία, τελικά, ως αυτό στο οποίο η Ελλάδα είχε την καλύτερη παρουσία της ιστορίας της. Επιτυχία που οφείλεται στις Αντωνία-Φιλίππα Γιαννακοπούλου και Βασιλική Σταυρίδου, οι οποίες κατάφεραν να κατακτήσουν το μετάλλιο. Το χρυσό η πρώτη, στην κατηγορία των 54 κιλών, το ασημένιο η δεύτερη στη δική της κατηγορία και το μέλλον τους μοιάζει ευοίωνο.

 
Η Γιαννακοπούλου αντιμετώπισε στον τελικό την Τουρκάλα Κεβσέρ Τουτουντσού και επικράτησε εύκολα με 5-0, χαρίζοντας στην ελληνική πυγμαχία το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα! Μια πολύ μεγάλη, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, επιτυχία για τη Γιαννακοπούλου, η οποία πριν τρία χρόνια, στην αντίστοιχη διοργάνωση για Κορασίδες, είχε καταλάβει την 9η θέση.

   
Η Ελλάδα, όμως, έχει κι άλλο για να χαμογελάει. Και αυτός ο λόγος είναι το ασημένιο μετάλλιο της Σταυρίδου στη δική της κατηγορία. Η Ελληνίδα αντιμετώπισε τη Σουνίβα Χόφσταντ από τη Νορβηγία και ηττήθηκε με πτώση, χωρίς όμως αυτό να μειώνει σε κάτι την εξαιρετική παρουσία της.

https://www.newsbeast.gr

 
Post
Αθλητικά Σάββατο 20.06.2026

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για τα επόμενα δυο χρόνια καθώς ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με την ΠΑΕ-ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακ

Post
Αθλητικά Τρίτη 16.06.2026

Ο Borja Gonzalez μένει στον ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Borja Gonzalez ως το καλοκαίρι του 2027 και σε ανακοίνωση της τονίζει: Μετρώντας 60 συμμετοχές, οκτώ γκολ και 14 ασίστ στα δύο χρόνια

Post
Αθλητικά Τετάρτη 10.06.2026

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους – αθλητές συνεχίζεται το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 41 ομάδων και 630 αθλητών συνεχίζεται στα Κλειστά Γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού και «Μελίνα Μερκούρη», το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου &