Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 15:10 Κρητική διατροφή Σολομός με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα 1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο 1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.) 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. πιπέρι Εκτέλεση Βήμα 1 Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς. Βήμα 2 Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα. Βήμα 3 Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω. Βήμα 4 Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει. Βήμα 5 Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.newsbeast.gr